a concert in the arctic cathedral
a woman playing piano
a concert
a consert
outside the cultural house
a woman singing
a consert
man who plays gitar and sings

Nordlysfestivalen

Internasjonal musikkfestival som presenterer konserter og forestillinger av høy kvalitet gjennom et attraktivt tilbud av konserter til et bredt publikum. Med dette ønsker festivalen å gjøre landsdelen til et attraktivt reisemål.
Den første Nordlysfestivalen ble arrangert i 1988, og tok utgangspunkt i den klassiske musikken. Siden da har festivalen utviklet en stor bredde i sjangere og artister, og fremstår nå som en 10 dagers musikkfest.

Nordlysfestivalen har gjennom årene presentert en imponerende liste av utøvere, solister så vel som store orkestre. Artister og ensembler i ypperste verdensklasse gjester festivalen hvert år, og man har opplevd både Bolsjoj og Mariinsky med sine verdensstjerner innenfor ballett og opera. I løpet av festivalen gjester verdensstjerner innenfor jazz, klassisk og entertainment festivalen sammen med de fremste nasjonale, regionale og lokale utøverne.

Nordlysfestivalen skal være modig, magisk, energisk, inkluderende og en betydningsfull musikkfestival, som presenterer kvalitetsmusikk og dans fra hele kunstmusikkfeltet. Festivalen skal være en arktisk musikkfest som engasjerer et bredt publikum og hvor man får oppleve forestillinger man ellers aldri ville få oppleve i vår region.

When can I book it?

29 jan 2021
Nordlysfestivalen 29 January 2021 - 09:00
30 jan 2021
Nordlysfestivalen 30 January 2021 - 09:00
31 jan 2021
Nordlysfestivalen 31 January 2021 - 09:00

Show 5 more occasions

Address: Søndre Tollbodg. 8, 9008 Tromsø
Email: