Small group trekking with huskies in an Arctic fall landscape
Bonfire on camp
Guests gathered around a bonfire with Northern Lights in the background
Northern Lights above a gamme hut
Northern Lights above a lavvu
People hiking with huskies
Hiking with huskies in an Arctic fall landscape

Nordlys vandretur med husky

Tromsø Villmarkssenter

Denne turen utføres av Tromsø villmarkssenter. Kombiner en vandretur med våre nydelige huskier med et besøk på senteret vårt og sjansen for å se årets første nordlys.
Ved ankomst til Villmarkssenteret vil du bli gitt klær tilpasset til aktiviteten hvis du ønsker dette. Etterpå får du guidet tur på vår hundegård med 300 Alaska huskyer. Et møte med våre valper er selvfølgelig inkludert.

Så tar vi noen av våre eldre og roligere hunder på en tur og la dem vise oss rundt i naturen og ta en titt på hvordan naturen skifter fasade fra sommer til vinter.

Når mørket faller på, hold øynene oppe - det magiske nordlyset kan vise seg på nattehimmelen! Tilbake på senteret spiser vi middag og koser oss rundt bålet utendørs. Der du kan sitte på reinsdyr skinn og vente på at nordlyset skal vise seg.

Minimum gruppestørrelse for denne aktiviteten er 2 personer. Hvis du reiser alene og vi ikke mottar andre bestillinger, vil vi enten tilby deg samme turen på en annen dag, en annen aktivitet på samme dagen eller en full refusjon.

Oppmøtetid og sted: kl. 18:00 utenfor Radisson Blu Hotel
Avgangstid: kl. 18:15 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: guide, transport (25 min per vei), regntøy og gummistøvler, varm mat og drikke
Ta med deg: varme klær og et ekstra par varme sokker
Varighet: 4,5 timer
Vanskelighetsgrad: middels
Email: