Aurora bilder av gjester foran minibuss
Nordlys over fjell
Nordlys
aurora bilde med folk
nordlys med lilla farge over havet

Nordlys i en liten gruppe

Aurora Borealis Tromsø

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Velkommen til nordlys (Aurora Borealis) jakt designet for folk som foretrekker mindre grupper og mer personlig service.
Denne utflukten går fra Tromsø sentrum, men hvilken retning vi kjører avhenger av den siste værmeldingen.
For å oppleve nordlyset (Aurora Borealis), er det viktigste vi søker etter klar himmel langt borte fra byens sterke lys. Noen ganger kjører vi ut til kysten, noen ganger innover og andre ganger opp til den finske grensen. Vi tar den endelige beslutningen så sent som mulig for å maksimere det du kom for - å se de maistetiske nordlyset danse på himmelen. Når vi finner det perfekte stedet, parkerer vi minibussen og venter på at nordlyset skal vises. I mellomtiden hjelper vi deg med å justere kameraet slik at du kan ta gode bilder av nordlyset. Vi serverer også varm drikke og kjeks mens vi holder øye med himmelen.
På denne eksklusive utflukten er maksimal gruppestørrelse 16 gjester. Dette gir en mer avslappende opplevelse borte fra folkemengdene, og du vil ha god tid til å snakke med guiden og stille spørsmål du måtte ha.
Å se nordlyset for første gang er en magisk opplevelse du vil huske resten av livet. Guiden vil ta høyoppløselige bilder av nordlyset, som vil bli delt gratis ut etter turneen.
Siden nordlyset er et naturlig fenomen, kan vi ikke tilby noen garantier. Men gitt fra vår erfaring er de fleste av turene våre vellykkede. Vi ser frem til at du blir med oss og opplever spenningen for deg selv!

Inkludert: Transport, guiding på engelsk/norsk, varm drikke, kjeks, en varm termisk dress og gratis høyoppløselige bilder fra jakten via Dropbox – både naturbilder og auroraportrett.
Ta med deg: Varme klær etter værforhold
Avgangstid og sted: 19:30 inne i/utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, i sentrum av Tromsø (Vær oppmerksom på at før turen kan gjester vente inne i butikken og bruke toalettfasilitetene)
Varighet: ca. 5 timer
Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Phone: 47 957 21 007
E-post: