Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit
Northern Lights Visit

Nordlys besøk

Camp Tamok & Ice Dome

Denne turen utføres av Camp Tamok & Ice Dome. De riktige settingene for å oppleve det mystiske Aurora Borealis på sitt beste er en god beliggenhet, klar himmel, solstormer og å være ute og se på den nordlige himmelen. Camp Tamok holder alle disse for en uforglemmelig nordlyskveld, da den er omgitt av uberørt villmark, og gir eksklusiv tilgang til mørket langt unna bylyset. Videre ligger den i en annen klimasone som tilbyr mer stabilt vær og sannsynlighet for klar himmel. Som et alternativ til å jage nordlyset med buss til tidlig om morgenen, tilbyr våre nordlyskvelder på Camp Tamok en komfortabel, personlig og autentisk opplevelse innenfor en fast tidsramme.
Ved ankomst Camp Tamok vil vi sørge for varme vinterklær og en grundig presentasjon om Aurora Borealis og hvordan man fotograferer dette naturfenomenet. Hvis himmelen er stjerneklar, tar vi deg med på en kort fottur i nærheten av villmarkssenteret vårt for å oppdage forskjellige omgivelser for å fotografere nordlyset. Hvis himmelen er overskyet eller det ikke er noen tegn til nordlys, vil du fortsatt ha god valuta for pengene.
Enten du ser dette fantastiske opptoget eller ikke, er en tur til Camp Tamok et eventyr i seg selv. De mørke og stille omgivelsene gir en genuin arktisk atmosfære. Vær oppmerksom på at nordlyset er et naturfenomen og det kan dukke opp tidlig på kvelden eller sent på kvelden. Hvis det å se nordlyset er hovedmålet ditt, anbefaler vi å bestille en overnattingspakke kombinert med andre aktiviteter. Dette er et eventyr du ikke bør gå glipp av!

Inkludert:
Transport med bus/minibuss
Et varmt måltid, vi tilbyr vegetarmåltid på forespørsel
Thermo-dress, vintersko, hansker og hodeplagg
Engelsk talende guide
Fotostativ

Ta med: skjerf og hodelykt

Avgangstid: kl. 17:00
Senest oppmøtetid og sted: seneste 15 minutter før avgang (kl. 16:45), utenfor Magic Ice Bar, Kaigata 4
Varighet: 7 timer

Vanskelighetsgrad: veldig lett
Antall deltakere: 2 - 20

When can I book it?

15 nov 2022
Nordlys besøk 15 November 2022
16 nov 2022
Nordlys besøk 16 November 2022
17 nov 2022
Nordlys besøk 17 November 2022

Show 96 more occasions (of 130)