Small fresh water lake, mountain in the background
Accommodation at Tromsø Villmarkssenter
Out trekking in the Arctic nature
Alaskan Husky
Going out for walk, dog running in front

Midnattsol camp og tur med huskyene

Tromsø Villmarkssenter

Denne turen utføres av Tromsø Villmarkssenter. Utforsk den arktiske sommernatten og gå ut på tur med huskyene dagen etter.
Denne turen er på forespørsel for reisefølge på 6 eller flere personer.

De arktiske sommerdagene har ingen ende fordi solen forblir over horisonten 24 timer i døgnet - en gledelig fornøyelse etter de lange og mørke vintermånedene.

Sitt sammen med oss på campen og grill pølser og marshmallows på bål til sent på kveld. Vi slapper av og har litt historiefortelling, og når det er på tide å gå til sengs, vil en lystett hytte sørge for en god natt søvn. Neste morgen skal vi ut på tur med huskyene.

Etter frokost tar vi med oss våre firbente venner på tur i villmarken. Våre Alaska huskyer er sterke og trent opp til å trekke. Du vil ikke måtte holde i båndet under hele turen, men vær forberedt på å få deg litt trim. To – tre personer deler vanligvis på en husky, men du vil fortsatt knytte nære bånd til «din» husky, spesielt siden vi trenger din hjelp til å trene de for neste hundekjøringsesong.

Tilbake på camp serverer vi bacalao (vegtarisk alternativ er tilgjengelig ved forhåndsforespørsel), og etter å ha tatt farvel med hundene kjører vi tilbake til Tromsø.

Inkludert: guiding, transport (35 minutter hver vei), regntøy og støvler, alt campingutstyr, frokost, varm lunsj
Ta med deg: det du trenger for en overnatting
Avgangstid og sted: kl. 20:45 fra Radisson Blu Hotel
Varighet: 17 timer
Vanskelighetsgrad: middels. Alle deltakerne må kunne gå på tur i ulendt terreng med hund i bånd. Små barn kan delta hvis de bæres

Privat overnatting er tilgjengelig på forespørsel, og anbefales for familier med små barn.

Phone: +47776 96 002
Email: