Nordlys over Malangen Resort
Hundeslede på Malangen Resort
Skitur på Malangen Resort
Mater reinsdyr på Malangen Resort
Lavvu på Malangen Resort
Malangen Resort
Hundeslede på Malangen Resort
Rom med utsikt på Malangen Resort
Restaurant på Malangen Resort
Restaurant på Malangen Resort
Badstu på Malangen Resort
Malangen Resort rorbuer
Nordlys over lavvo på Malangen Resort

Malangen Resort

Activity resort

Minner for livet – 365 dager i året.
Malangen Resort hjelper deg til å finne en kombinasjon av opplevelser, overnatting og fasiliteter i hjertet av Nord-Norge.
Overnatting
Resorten har overnatting i hotellrom, rorbu og leiligheter. Alle med panoramusikt over Malangsfjorden. De ti hotellrommene i resortens hotellbygning gir gjestene tøffelavstand til alle de andre fasilitetene som restaurant, bar, terrasse og resepsjon.
Malangen Resort har 20 leiligheter i en hyggelig, rødmalt bygning rett ved sjøen. Her våkner du til lyden av bølgeskvulp om morgenen. Hver leilighet har to separate soverom som gjør at de passer perfekt til små familier eller par. Det er sengeplass for inntil fire personer.
Sjøutsikt eller strandlinje er garantert for samtlige rorbuer. Rorbuene har to til tre soverom, bad, kjøkken og stue. Ønsker du mer plass, større eller flere baderom og kanskje en badstue? Da anbefaler resorten å booke en premium-rorbu.

Restaurant
Resortens restaurant Marmælen, er inspirert av det tradisjonelle nordnorske kjøkken. De legger vekt på å bruke lokale råvarer og produkter i alle rettene, for å kunne servere gjestene fersk og frisk mat.
Som en naturlig forlengelse av restauranten og lobbyen er bryggeterrassen. Her tilbys et stort utvalg av måltider og forfriskninger «med havsalt i lufta og et sted du vil oppleve nærheten til havet.

Aktiviteter
Malangen Resort smykker seg med betegnelsen aktivitetsresort. Det vil si at gjestene kan booke aktiviter under oppholdet. For mange er hundekjøring, nordlyset, vannskuterleie, guidede fjellturer og toppturer selve målet med oppholdet på hotellet. Sjekk den rikholdige nettsiden malangenresort.com for å få oversikt og å booke aktiviteter.

Naustet
Baren i Malangen Resort er inspirert av et typisk norsk naust og ligger i en avskjermet del av hotellbygningen. Naustet Pub har et vintage interiør som oser romantisk, nordnorsk kystkultur og nostalgi og sørger for umiddelbar god stemning. Naustet leder inn til et romslig lokale, innredet med sitteplasser, biljard og med tilgang ut til terrassen. Hver fredag har vi åpen pub for gjester og lokalbefolkningen.

Gjestebrygge og bobil
Kommer du sjøveien, vil vi gjerne ha deg ved gjestebrygga på resorten, men slå på tråden for å avklares ledig plass. Bobilfolket har sitt eget oppstillingsområde på resortens område.
Frokost, lunsj og middag kan nytes i restauranten eller på bryggeterrassen – hele sommeren.
Adresse: Malangsveien 1660, 9055 Meistervik
E-post: