Magical Sommarøy
Magical Sommarøy
Magical Sommarøy
Magical Sommarøy
Magical Sommarøy
Magical Sommarøy

Magiske Sommarøy

Scan Adventure

Denne turen er utført av Scan Adventure. I nord skifter værforholdene fort. Du kan derfor oppleve flere ekstraordinære øyeblikk med svært skiftende dagslys. Farger på både lys og landskap endrer seg stadig. Ikke gå glipp av det!
Vi forlater Tromsø tidlig på morgenen, kjører mot Sommarøya, som er en gruppe øyer i åpent hav. På vei langs Rystraumen passerer vi ca 4000 år gamle helleristninger (om vinteren kan de være dessverre være dekket av snø).

Innen den neste halvtimen vil vi møte Tove, en glasskunstner med eget utsalgssted hvor du kan kjøpe med deg noen av hennes produkter. Vi vil bli servert vafler og varm drikke. Den tradisjonelle måten å spise vafler i Norge er med brunost og syltetøy.

Neste stopp er Sommarøya, en fiskerlandsby med Atlanterhavet som nærmeste nabo. Her kan du finne noen av de mest romantiske hvite strendene i regionen.

Ved Kaldfjorden kjører vi over til Ersfjorden. Denne fjorden er en av de mest kjente fjordene rundt Tromsø. Hvis vi er heldige får vi også se havørn, reinsdyr og andre fugler og dyr på turen.

Inkludert: Guide, transport, varme klær, varm drikke, vafler
Varighet: 5,5 timer
Antall deltagere: 2-14
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted:
fra 1.april til 30. september: kl. 10:00 fra utenfor Magic Ice, Kaigata 4, 9008 Tromsø
fra 1.oktober til 31. mars: kl. 09:30 fra utenfor Magic Ice, Kaigata 4, 9008 Tromsø
Phone: +47993 41 814
Email: