The Lighthouse
The Lighthouse
The Lighthouse
The Lighthouse
The Lighthouse

The Lighthouse

The Lighthouse er vår suite og stoltheten i campen. Her kan du nyte vakker natur, hav, fjell, nordlys eller midnattsol med 360 graders utsikt fra din egen seng. Det er virkelig ikke noe bedre sted å nyte øya Senja.
I Norge elsker vi alt som er koselig. Derfor gjør vi vårt aller beste for at du skal kunne nyte den fantastiske naturen og omgivelsene på Senja, rett utenfor vinduene og døra fra The Lighthouse

La roen i Senja-villmarken lette tankene dine. Vi holder til på Norges nest største øy, Senja. På vår leir kan du nyte kystlandskapet og fjordene rett ved døren til Ånderdalen nasjonalpark. Området byr på fantastiske fotturer både sommer og vinter, i tillegg til gode fiske- og jaktmuligheter.

The Lighthouse har 1 soverom med 1 dobbeltseng og 2 enkle sovesofaer. 360 graders magisk utsikt over Senja er inkludert. The Lighthouse er virkelig spesielt og gir deg en følelse av å være en del av naturelementene.

Du kommer til oppredde senger, privat toalett og bad med håndklær, hårføner, sjampo og dusjsåpe, et komplett kjøkken, elektrisk oppvarming og gratis WiFi (lav båndbredde).

I andre etasje finnes et stjerneteleskop til å utforske naturen rundt deg.

Frokost i Hyttekroa er inkludert.
Rengjøring er inkludert.

Innsjekking: 16:00 (3pm) - Utsjekking: 12:00 (12 pm)

Velkommen!
Adresse: Tranøyveien 2002, 9304 Vangsvik
E-post: