CBIS 4829833
CBIS 4829836
CBIS 4829838
CBIS 4829835
CBIS 4829854

Kveldstur hiking eller trugetur med middag

Polar Cabin

Denne turen utføres av Polar Cabin. Dette spesialtilbudet inkluderer både nordlyskveld på Polar Cabin og trugetur/hiking. En unik opplevelse du aldri vil glemme!
Vi kombinerer vår hiking/trugetur med en kveld med middag i en ekte norsk hytte - Polar Cabin. Pust inn den norske naturen og føl deg avslappet, komfortabel, romantisk og spent i en koselig atmosfære. Nyt nordlyset over deg i en varm og koselig hytte i skogen.

Hiking eller trugetur med spektakulær utsikt over fjorden og en koselig kveld på Polar Cabin er en virkelig spesiell opplevelse å ta med seg fra Tromsø.

Vi skal transportere dere fra hotel Clarion The Edge for å besøke vår Polar Cabin, og vi følger deg langs en 1,3 kilometer lang gange opp bakken (ca. 20-30 minutter) til hytta. Når det er snø på bakken, vil vi bruke truger.

Polar Cabin har en romslig stue med peisovn, hvor vi serverer varm middag - lokal bacalao, te, kaffe, dessert og hvor du kan vente på Aurora i varmen. Etter middag vi skal utforske det omkringliggende området.
Det er aldri en garanti for nordlys, men får du ikke sett nordlyset, vil du uansett ha minst en vakker opplevelse fra Polar Cabin.

Inkludert: kveldsmat med dessert, te, kaffe, snacks, truger, staver, hodelykt, guide, transport
Ta med deg: gode, varme tur sko og passende klær
Vanskelighetsgrad: middels - ikke egnet for gjester med en hjertesykdom eller begrenset fysisk evne. Passer for alle fra 12 år.
Varighet: 6,5 timer (Fra 18:00 til 24:30)
Avgangstid og sted: kl. 18:00 utenfor Clarion Hotel THE EDGE
Antall deltakere: 2-4
Hvis det blir veldig dårlig vær, kan turen kanselleres.
Ta direkte-kontakt for gruppeforspørsler. Vi tilbyr også andre aktiviteter du kan sjekke og bestille online på.www.polarcabin.no

Ha et uforglemmelig eventyr i arktisk natur!

Address: Kynnmobakken 83, 9023 Krokelvdalen
Email: