Gruppe personer på snøscooter i Lyngen

Kveldsskutertur i vakre Skibotndalen

Active North

Bli med oss på nordlysjakt i Skibotndalen, kjent for sitt tørre klima og med gode sjanser for å se nordlyset. Du deler skuter med 1 annen person og dere bytter underveis.
Denne turen utføres av Active North. En kveldstur på skuter er en opplevelse, kanskje er du så heldig at vi får se nordlyset.

Vi starter med instruksjoner på hvordan du kjører en snøskuter før vi tar turen ut i løypen. Løypen går gjennom skogen og åpent landskap, hvor du har utsikt utover dalen. To personer deler en snøskuter, og underveis vil dere bytte på hvem som kjører.

Underveis holder vi utkikk etter nordlyset, og dukker det opp, stopper vi. I løpet av turen vil det være mulig å ta bilder og guiden vil legge inn stopp der hvor det er beste sjansen for å ta gode bilder. Skulle det ikke dukke opp nordlys, vil du fortsatt ha en flott tur ute i naturen.

Etter turen serverer vi et varmt måltid.

Gyldig førerkort er et krav.

Sesong: 15 desember - 30. april (avhengig av snøforholdene)
Antall deltakere: 2 - 16 personer
Vanskelighetsgrad: Middels

Hvis du har booket tur med transfer fra Tromsø:
Seneste oppmøtetid og sted i Tromsø: kl.16:45 utenfor Scandic Ishavshotel i Tromsø.
Avgangstid fra Tromsø: bussen har avgang kl 17:00. Se etter en buss til Hatteng/Skibotn. Bussen kjører deg helt frem til oppmøtestedet for aktiviteten i Skibotn.
Tilbake i Tromsø ca. kl. 00:30.

Hvis du møter opp direkte i Skibotn:
Oppmøtested og tid i Skibotn: Skibotn Spedisjon (Stormyra 1, 9143 Skibotn) kl. 18:45.

Varighet på aktiviteten: ca. 3,5 timer (forberedelser, instruksjoner, ca 1,5 time skutertur, varmt måltid) + transport til og fra Tromsø, ca 90 min hver vei.

Turen inkluderer: Kjeledress, sko, hansker, hjelm og balaclavas, nordlysjakt, en skuter – en sjåfør og en passasjer, muligheten for å ta flotte bilder, et varmt måltid (fiskesuppe eller bidos).
Ta med deg førerkort.
Adresse: Stormyra 1, 9143 Skibotn
Phone: +47413 31 561
E-post: