Meeting room with mountain view
©Malangen Resort

Konferanse- og møterom på Malangen Resort

Malangen Resort har moderne møtefasilteter for kurs- og konferanse, vel en times kjøretur fra Tromsø. Det gjør at våre gjester kan holde alt fra mindre møter til konferanser med over 100 deltakere i samme møterom, samtidig som de er i en eksklusiv atmosfære, langt fra byens distraksjoner. Hos oss kan gjestene kombinere en enkel og profesjonell gjennomføring av konferanser med en rekke aktiviteter. 

Her er det muligheter for å overnatte eller dra hjem samme dag når møtet er over. Vi tilbyr blant annet nordisk-inspirerte hytter og lavvo for private arrangementer. 

Aktiviteter

En kombinasjon av det faglig påfyll og aktiviteter gjør konferansen både lærerik, sosial og uforglemmelig. En artig aktivitet som bryter opp konferansen eller avslutter møtet er både spennende og engasjerende for deltakerne.

Malangen Resort arrangerer aktiviteter både inne og ute, til sjøs og på land. Alt fra båtturer, quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve. Resortens beliggenhet mellom fjord og fjell legger til rette for mange spennende aktiviteter ute, uansett årstid. Avslutt aktiviteten med et skreddersydd opplegg ved vår villmarkscamp Nikka.

Vårt mål er at du skal forlate møte eller konferansen hos oss med økt entusiasme og inspirasjon! 

 

Møterom

Klasserom

Border

Kino

Runde bord

U-form

Fugeltind

80

x

110

90

 

Kvannfjellet

x

14

x

x

x

Leirtind

30

 

40

 

16

Sultind

40

 

50

 

20

Leirtind+Sultind

80

 

110

72

 

Kjelleren

x

16

x

x

x