kajakk opplevelse

Bli med oss ut på en av de beste opplevelsene du kan få i Arktis.
Fra en én-seters kajakk kan du nyte synet av naturskjønne øyer og slående fjellandskap fra et unikt perspektiv. Her kan du kikke ned i krystallklart vann og se kråkeboller og sjøstjerner.

Vi henter deg på hotellet ditt i en av våre VIP-biler, og etter tre kvarter til en times kjøring får du en detaljert beskrivelse av turen, i tillegg til en sikkerhetsbriefing av vår sertifiserte instruktør. Før vi begir oss ut på fjorden, får du god tid til å prøve ut og bli kjent med kajakken. Vår erfarne guide er like ved deg hele tiden.

Etter et stopp med varm drikke og snacks på en hvit sandstrand, kan du flyte i tørrdrakten i det arktiske vannet om du ønsker det. Når eventyret er over, kjører vi deg trygt tilbake til hotellet ditt i Tromsø sentrum.

Inkludert: Hent og avlevering på hotellet ditt i sentrum, sertifisert kajakkveileder, kajakkutstyr, tørrdrakt med varmt fleeceunderlag, tørrpose til verdisaker, varme hansker og lue, varm kaffe, te og sjokolade samt snacks som nøtter og sjokolade , digitale bilder innen 24 timer

** Vi krever minimum 4 passasjerer på denne turen **

Hent fra utsiden av hotellet ditt i sentrum. Hvis du bor på en AirBnB eller annen privat innkvartering, må du velge et av hotellene i sentrum for henting.

Ta med deg: Bruk varme ulllag, og ullsokker, ta med lue, skjerf og votter
Avreise og hente: 09:00 på hotellet ditt og returnere 14:00 (Møt opp 08:45)
Vanskelighetsgrad: middels
Varighet: 5 timer
Antall deltakere: 4-6
Periode: Hele året
Address: Samuel Arnesens Gate 5, 9008 Tromsø
Phone: 4766111
Email: