a woman and a horse
horseback riding in the trail
horses and people posing for a picture
people cuddling a horse

Jentehelg på hesteryggen

Destination Snowman

Denne turen er utført av Destination Snowman. Ta med jentegjengen og finn sjelero på hesteryggen i Bardufoss-regionen!
Dette er en «time-out» og en nytelse for kropp og sjel. Fokus er samspillet mellom hesten og deg, naturen og det å bare være tilstede. Vi rir både i fjellet og på bane. Denne helgen passer for damer i alle aldre, uansett tidligere erfaring med hest. Hestehelgen starter fredag kl. 15 og avsluttes søndag kl. 15.

Vi er svært opptatt av dyrevelferd og trivsel. Hestene våre er godt trente og trygge. Våre guider er dyktige og erfarne.
To damer med stor kunnskap om både hest og folk vil være vertskap for gruppa gjennom hele helga. Minimum antall deltakere på hestehelger er seks, max. er 12 damer. Dersom det ikke bookes mange nok deltakere på «din» helg, vil du bli tilbudt en alternativ helg. Har du spørsmål, ring oss på telefon 77830570 – vi er glade i en hesteprat!

PS: Opplevelsen er tilrettelagt for jentegjengen, men skulle en gruppe menn ønske å komme så ordner vi selvsagt hestehelg for menn også, det er bare å melde interesse.

Helga begynner fredag ettermiddag med innsjekk kl. 18.00 i hyggelige leiligheter og/eller hytter. Etter innsjekk samles vi over en kaffekopp på Basecamp Snowman. Vi blir kjent med hverandre og vi besøker i hestehagen før vi spiser deilig to-retters middag ved langbordet på Basecamp kl. 20.00, hvor det også er salg av drikkevarer.

Lørdag morgen starter med frokost på Basecamp ved ni-tiden, før vi samles på ridebanen og blir kjent med hestene. God veiledning blir gitt, og vi bytter på å ri og hjelpe hverandre slik at alle kjenner seg trygge. Ved 13-tida spiser vi lunsj ved bålet i grillstua. Deretter blir det ridetur for halve gruppa, mens resten av oss sitter rundt bålet, nyter utsikta, spille Frisbee-golf – eller får deilig massasje som kan bookes ekstra på forhånd, se informasjon lengre ned på siden. Gruppene bytter utpå ettermiddagen, og den andre halvdelen av gruppa rir ut på tur i fjellet. Vi kan garantere at lørdag ettermiddag, etter hesteøktene, er det perfekte tidspunkt for massasje! Før kvelden kommer er det tid for en dusj og litt avslapning, før en finere middag ved langbordet på Basecamp. Resten av sommernatta kan nytes inne eller ute ved bålet hvis været er vakkert. Samværet, fjellet, utsikten, midnattsola og hestene som koser seg

– det er terapi!

Søndag ved åtte-tiden møtes vi ved frokostbordet, før vi gjennomfører aktivitetsløype hvor vi og hestene morer oss med ulike øvelser. Utdeling av diplom ved lunsjen etterpå, rundt kl. 14.00. Deretter sier vi adjø til hester og nye venner. Etterpå kan du få tilsendt bilder fra helga, som gode minner (vi spør selvsagt om tillatelse før fotografering).

Inkludert: Hest, hjelm, sikkerhetsvest, kaffe/te, snacks, turguide
Ta med deg: Varme klær
Antall deltakere: Min 6 – max 12 deltakere
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: Kl. 18.00 ved Basecamp Snowman, Målselv Fjellandsby
Varighet: 45 timer

NB! denne turen finner sted i Målselv, ca 2 timer kjøring fra Tromsø. Transport tur-retur Tromsø er ikke inkludert. Ta kontakt med Destination Snowman for transport.
Address: Blåbærveien 45, 9321 MOEN
Phone: 4777830570
Email: