Man fishing on the ice, ice fishing equipment around
People icefishing
person laying on the snow
Fish cought on the ice
A glow and a box of bait on the snow
Person icefishing
People icefishing
Sausages barbecued over a bonfire

Isfiske

Destination Snowman

Denne turen utføres av Destination Snowman. Bardufoss regionen har et stort antall islagte innsjøer med svært gode forhold for isfiske.
Isfiske er en flott utendørs aktivitet, som passer for alle. Guiden møter dere på Basecamp Snowman og gir først en grunnleggende informasjon, mens vi tar en kaffekopp og du får varme klær. Vi kjører så til innsjøen, hvor vi rusler ut på isen, borer et lite rundt hull og slipper linen ned i vannet under isen. Deretter er det bare å vente på at fisken biter, mens du koser deg på isen med kaffe, kaker, samt bål og pølser dersom været frister til utelunsj. Om ikke tar vi lunsjen på Basecamp, der det også er en kafé, souvenir-butikk og toaletter.

Inkludert: isfiske med guide, lunsj og varm drikke, varme klær, buss-transfer tur/retur Tromsø (ca. 2 timer hver vei)
Ta med deg: lue, votter og varme sko
Antall deltakere: 2-25
Vanskelighetsgrad: lett

Ved booking har du to muligheter for transport:

The Arctic Route:
Bussen The Arctic Route kjører hver dag i perioden 1. desember - 31. mars. Avgang kl. 09.00 70 meter sør for Scandic Ishavshotell i Tromsø. Du vil være tilbake i Tromsø kl. 18.00. Bussen er markert med «The Arctic Route» og eies av Bussring. Bussene er moderne og komfortable med toaletter, kaffe/te. Varighet 9 timer Du har på denne turen om ønskelig tid til en ekstra aktivitet under oppholdet, må bookes på forhånd ved å kontakte oss direkte. Eller du kan bare kose deg på vår hyggelige basecamp.

Aurora Husky:
Aurora Husky kjører hver dag i perioden 1. november - 31. mars. Avgang kl. 09.00 fra utenfor Scandic Ishavshotel i Tromsø, tilbake i Tromsø kl. 16.00. Varighet 7 timer.


Book ekstra overnatting og/ eller aktiviteter: tlf. + 47 77 83 05 70 / [email protected] Bo på det historiske hotellet Rundhaug Gjestegård eller Basecamp Snowman Camping hotell.
Email: