Spekkhugger som hopper
Finnen til en hval som dykker
Spekkhugger kommer opp av havet
En hval som snur seg i havet
Hvalsafari med RIB fra Skjervøy
Knølhvaler som spiser
Spekkhuggere

Hvalsafari med RIB fra Skjervøy

Arctic Explorers

Denne turen utføres av Arctic Explorers. Marinbiologene har historisk sett aldri sett så mange hvaler som de siste årene rundt Troms fylke. Sjøen "koker" i blant av hvaler i det rene vannet rundt båten.
Denne turen starter og slutter på Skjervøy, ca. fire timers kjøring fra Tromsø. Bli med på Arctic Explorer's hvalsafari for å se de mest fascinerende dyrene på planeten, med en av verdens mest fantastiske kystlinjer som bakgrunn.

Vår Hvalsafari går mellom tidlig november og slutten av januar. Vi søker etter hvaler i noen av våre vakreste fjorder, spiser god mat og nyter omgivelsene, mens hvalene ofte svømmer rett ved siden av oss.

Vi følger alle retningslinjer for hvalsafari, utarbeidet av firskere. Alle våre skippere har deltatt på hvalsafari-kurs for å lære hvordan man guider på hvalsafari, på team med hvalen.

Du er velkommen til å bli med på vår nye RIB-båt for å se etter disse store dyrene. Det vil være i en liten og personlig gruppe som sammen kan oppleve det ville dyrelivet.

Forrige sesong var hvalene lokalisert på Skjervøy, og det er der vi har vår RIB båt, så lenge hvalene er der. Skjervøy er 4 timers kjøring fra Tromsø. Dersom du ønsker transfer inkludert så kan du booke hvalsafari inkludert transfer fra Tromsø her

Inkludert: guide, baguette, flytedress, støvler, lue, balaclava, votter, ski-briller.
Ta med deg: varme klær til å ha under flytedressen
NB! Transfer fra Tromsø er ikke inkludert på denne turen

Varighet: ca. 4 timer (ca. 3 timer ombord på RIB)
Antall deltakere: 2-24 (maksimum 12 personer i hver båt)
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 09:15 fra marinaen nedenfor Coop Extra Skjervøy
Phone: +47414 42 247
E-post: