Husky-opplevelse og hundesledekjøring - Morning Tour

Husky-opplevelse og hundesledekjøring - Morning Tour

Norwegian Travel - Aurora Alps

Hundekjøring er en opplevelse utenom det vanlige og et must for alle som kommer til Nord-Norge. Uansett om vinteraktiviteter er din favoritt eller ikke, får du sjansen til å delta på en unik opplevelse og ta en mengde bilder!
Denne turen utføres av Aurora Alps.

Alle turene starter utenfor Scandic Ishavshotel. Vi henter deg med buss og kjører deg til campen vår i Breivikeidet – en naturskjønn busstur på ca. 50 minutter. Campen ligger vakkert til ved sjøen, med de storslåtte Lyngsalpene som bakteppe. Ved ankomst vil vårt vennlige personale imot deg. Vi sørger for at du får utdelt varmedress, støvler, lue, votter før turen starter.

Før du møter huskyene vil guiden din gå gjennom sikkerhetsinstruksjonene, viser deg hvordan du styrer sleden. Du får noen minutter til å teste sleden før turen begynner.

Dere vil være to personer per slede, hvor en er sjåfør og en er passasjer. Dere får muligheten til å bytte plass halvveis i turen, slik at begge får oppleve livet som sledefører, samt for tid til å ta alle bildene dere ønsker.
På denne turen får du kjøre din egen hundeslede i omtrent i én kilometer før vi stopper. Guidene tar bilder av deg som sledefører før du bytter plass med passasjeren. Når vi er ferdige med fotoshooten, går turen tilbake til campen.
Etter hundekjøringen får du litt tid til å styrke båndet med dine nye pelskledde venner. Du kan gi og motta så mange klemmer du bare orker. Når du har sagt farvel til dine firbente følgesvenner, inviterer vi deg inn i vår panoramarestaurant. Her kan du lære mye mer om hundene fra våre kunnskapsrike guider mens du nyter varme drikker og kake

Når turen er over og du har tatt ditt siste farvel med huskyene, kjører vi deg tilbake til Tromsø. Med deg har du et uforglemmelig eventyr og en mengde fantastiske bilder!

Viktig informasjon:
- Ved større grupper deler vi oss opp I to grupper. Da vil den ene halvdelen dra på hundekjøring mens den andre halvdelen får varm drikke og kaffe. Deretter bytter de to gruppene aktivitet
- Avlysning på grunn av vær: I enkelte tilfeller, ved mangel på snø, vil turene gjennomføres på hjulvogner.
- Av hensyn til både dyr og gjester kan det i sjeldne tilfeller bli aktuelt å avlyse turen grunnet dårlige værforhold. I slike situasjoner vil du få tilbud om å endre tidspunkt eller sted for turen, velge et alternativt produkt, eller få full refusjon.
- Måltid er ikke inkludert, men kan ordnes for grupper.
- 3 km totalt hundekjøring: 10-12 min kjøring, 5 min stopp, 10-12 min som passasjer

Restriksjoner:
- Aldersgrense er 4 år.
- Informer oss alltid om barnets alder ved bestilling. Da vil guidene våre kunne forberede seg deretter.

Inkludert:
- Busstransport fra og tilbake til byen
- Engelsktalende guide
- Varm drikke (kaffe/te) og kake
- Varmedress, vintersko, luer, votter

Ta med deg:
- Vi anbefaler å kle deg i varme vinterklær og i flere lag, slik at du kan tilpasse klærne etter været.
- Skjerf

Antall deltakere: 2-10

Vanskelighetsgrad: Veldig lett (Du må kunne gå 200 meter, samt stå oppreist og manøvrere en slede i 15 minutter. Gi oss beskjed om eventuelle fysiske forhold vi bør være oppmerksomme på når vi forbereder turen.)

Avgangstid og sted:
10:00 utenfor Scandic Ishavshotel, Fredrik Langes gate 2, Tromsø
Oppmøtetid: 15 minutter før avgang, 09:45 utenfor Scandic Ishavshotel.

Varighet: 4.5 timer

When can I book it?

23 feb 2024
Husky-opplevelse og hundesledekjøring - Morning Tour 23 February 2024 - 10:00
24 feb 2024
Husky-opplevelse og hundesledekjøring - Morning Tour 24 February 2024 - 10:00
25 feb 2024
Husky-opplevelse og hundesledekjøring - Morning Tour 25 February 2024 - 10:00

Show 34 more occasions (of 39)

Adresse: Sjøgata 16, 9008 Tromsø
E-post: