White husky looking at the view
Cuddling huskies
Nature
Relaxing huskies
Happy husky
Husky
Huskies

Husky hike

Kvaløya Husky

Denne turen gjennomføres av Kvaløya Husky. Kom og se hva vi gjør sammen med hundene våre på sommerstid. Samtidig får du oppleve den lokale naturen på Kvaløya.
Om sommeren får hundene mye hvile, etter en travel vintersesong. På denne tiden får hundene kose seg med å leke i luftegården, sosialisere og gå på tur i skogen. Når høsten nærmer seg får de også være med på vognturer, som er svært lik tradisjonell hundekjøring med slede. Noe av det viktige med hundehold av polarhund på sommerstid er at hundene skal få oppleve noe hver dag. Derfor ønsker vi i år å invitere gjester til å komme på sosialisering og gåtur i skogen med våre hunder og ansatte.
Turen varer i 1 til 2 timer, avhengig av værforhold og gjesters ønske. På turen kan vi være heldige å se ville dyr som elg, reinsdyr, rev og ørn.

På denne aktiviteten må alle gjester ta med seg klær etter værforhold og tursko (burde være vanntett da vi mulig må krysse vått terreng). Transport til kennelen er ikke inkludert, adresse er Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta (aktiviteten må bookes før ankomst). Vi kan sette opp transport på forespørsel mot en ekstra kostnad, i slikt tilfelle ta kontakt på [email protected]

Det er frivillig om alle gjester ønsker å gå med husky i bånd, men alle som er interessert vil få muligheten. Aktiviteten har vanskelighetsgrad enkel, men gjester må kunne gå i varierende terreng over et par kilometer. Hver tur vil bli tilpasset til gjesters evner.

Det er ikke anbefalt å booke denne turen dersom du sliter med ryggsmerter, epilepsi, hjerteproblemer eller om du er i de senere stadier av graviditet.

Inkludert: guiding, tur med husky i bånd og varm drikke
Ta med deg: klær etter vær og vanntette tursko
Avgangstid og sted: 11:00 på Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta
Varighet: 1 til 2 timer
Vanskelighetsgrad: enkel
Antall deltakere (min. – maks.): 1 til 4 personer

Dersom du har spørsmål eller spesielle forespørsler ta kontakt på [email protected]
Email: