Hundeslede i vinterlandskap i Skibotn

Hundekjøring i vakre Skibotndalen kveldstur

Active North

Har du noen gang drømt om å kjøre ditt eget hundespann i vakre Nord Norge? Bli med Activenorth på hundekjøring i Skibotn, et sted kjent for sitt tørre klima og gode sjanser til å se nordlyset. På vei oppover dalen får du oppleve den arktiske vinteren. Det vil være to personer på hver slede.
Kom og besøk våre vakre Alaskan Huskyer. Hundene vil begeistre deg med bjeffende og vennlig holdning, og villig dra sleden inn i Skibotndalen. Vi skal kjøre gjennom furuskogen og inn i de vakre, hvite fjellene. Vi vil ha en fantastisk utsikt til den ekstraordinære fjellkjeden, Lyngsalpene og en sjanse til å se nordlyset om været tillater det.

Erfarne hundekjørere vil gi deg instruksjoner om hvordan du kjører hundespann. Du vil kjøre parvis, en sjåfør og en passasjer på sleden. Det vil bli byttet sjåfør underveis om ønskelig. Turen vil vare i 1,5 - 2 timer. Vi vil ta en liten pause halvveis, hvor du vil få muligheten til å ta bilder, bytte sjåfør og kose med hundene.

Når du kommer tilbake til campen får du et varmt måltid (fiskesuppe eller bidos), friskt fjellkildevann og kaffe eller te.

Seneste oppmøtetid og sted:

Hvis du har booket med transport fra Tromsø:
Kl.16:45 utenfor Scandic Ishavshotel i Tromsø.
Avgangstid fra Tromsø: bussen har avgang kl 17:00. Se etter en buss til Hatteng/Skibotn. Bussen kjører deg helt frem til oppmøtestedet for aktiviteten i Skibotn.
Tilbake i Tromsø ca. kl. 00:30.

Hvis du kommer til Skibotn med egen bil:
Oppmøtested og tid i Skibotn: Kl. 18:45 ved Skibotn Spedisjon (Stormyra 1, 9143 Skibotn).

Varighet på aktiviteten: ca. 3,5 timer (forberedelser, instruksjoner, ca 1 time og 45 minutter på hundeslede, varmt måltid) + transport til og fra Tromsø, ca 90 min hver vei.

Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: middels. Hundekjøringsaktiviteten vil være fysisk utfordrende.

Inkludert: engelsktalende guide, varmt måltid (fiskesuppe eller bidos), vegetarisk er tilgjengelig hvis du bestiller på forhånd. Kjeledress, sko, hansker, hodeplagg og hodelykter
Kveldsturer vil gi deg sjansen til å se nordlys.
Dagsturer vil gi deg sjansen til å se Lyngen-Alpene.

Ta med deg: varme klær til å ha under kjeledressen. Ull eller fleece er best.
Adresse: Stormyra 1, 9143 Skibotn
Phone: +47413 31 561
E-post: