Havkajakk tur med fint vær
Havkajakk i sjøen
Havkajakk på stranda
Guidet tur med havkajakk

Guidet tur med havkajakk

Sommarøy Adventure Tromsø AS

Sommarøy er i verdensklasse for havpadling. Øygruppen er en skattekiste av holmer, skjær og skjulte perler av hvite strender som innbyr til naturlige og trivelige pauser i løpet av turen.

På denne guidede turen viser vi fram noen av høydepunktene her ute i havgapet. Vi padler i behagelig tempo, og tar oss tid til å gå på land for å nyte naturen på stranda og de vakre omgivelsene.


Å padle er en av de fineste måtene å oppleve Sommarøy på. Man beveger seg rolig i takt med naturen og kommer tett på dyrelivet som finnes her ute — fra havørn og oter til ærfugl, lundefugl og nysgjerrige niser som dukker opp langs kajakken.


Vi padler med lokalkjente guider og turen er rettet mot alle som har et ønske om å prøve havkajakk. Vi benytter oss av stødige dobbeltkajakker som gir en trygg og god opplevelse på sjøen. Har du litt erfaring kan du velge en singel kajakk.


Våre guider har inngående kjennskap til kystsamfunnet og regionen, og forteller underveis om livet på Sommarøy hvor kyst- og fiskekulturen fortsatt er bærekraften i øysamfunnet. Fra skreifisket og torsketungeskjæring på bruket, til økologien i havet og utfordringene det bringer med seg for det marine livet på yttersia.


Inkludert: Alt padleutstyr inkludert tørrdrakt, sertifisert lokal guide og varm drikke.

Ta med deg: Varme klær til å ha under tørrdrakten (et lag ull og en ekstra genser er anbefalt)

Antall deltakere: 2-12

Vanskelighetsgrad: Middels

Avgangstid og sted: Utenfor Aurora Fokus kino klokken 09.30

Varighet: 6 timer.

When can I book it?

31 may 2023
Guidet tur med havkajakk 31 May 2023
01 jun 2023
Guidet tur med havkajakk 01 June 2023
02 jun 2023
Guidet tur med havkajakk 02 June 2023

Show 96 more occasions (of 125)

Address: Pobox 239, 9110 Sommarøy
Phone: +4794068969
Email: