Guidet trugetur med bål

Tromsø Outdoor

Denne turen utføres av Tromsø Outdoor. Denne utflukten er som en reise tilbake i tid – til et magisk vinter eventyrland med alle de beste barndomsminnene dine.

Følg guiden på en trugetur, ake i akebakken og tenn opp et bål. Se det vakre arktiske Tromsø fra et annet perspektiv og høre om lokalbefolkningens måter å leve på.

Når du tror at ettermiddagen ikke kan bli bedre, finner vi fram akebrettene og leker i snø som et barn igjen.

Trenger du en pause fra snøen, kan du bli varm ved bålet guiden forbereder (du er velkommen til å hjelpe!) Og lytt til historiene om Tromsø, nordlys, arktisk natur, lokalhistorie og hverdagslivet i byen vår.

Alle som vil prøve truger og følger guide gjennom naturen, ake og slappe av ved bålet er velkommen. Familier med barn er også velkommen- ingen tidligere erfaring er nødvendig. Vi tar med nødvendig utstyr og guiden er tilstede hele tiden.

Ettersom at været kan skifte raskt i Nord-Norge, må alle ha varme klær og vindtett jakke / bukse på alle turene. Vintertøy er ikke inkludert i prisen på turen, men kan leies separat før turen.
Du kan legge til vintersko i reservasjon, da tar vi de med på turen.

Inkludert: Guide, transport (5 min. per vei), kart over området, varm drikke, lefse, leirbål, truger, akebrett
Varighet: 3 timer
Antall deltagere: 2-15
Minimum alder: 3 år
Vanskelighetsgrad: Lett

Avgangstid og sted: ca. kl. 14:30 fra Tromsø Havn Prostneset. Avgangstid avhenger av Hurtigruten ankomst - kan bli lit tidligere eller senere, da må vi vente litt.
Møt opp kl. 14:15 foran Turistinformasjonen i hovedhallen (øverste plan) på Tromsø Havn Prostneset.
Phone: +47975 75 875
Email: