Mann som holder en stor torsk fisket utenfor Tromsø
En av Explore the Arctic sine båter
En av Explore the Arctic sine båter
Mann holder steinbit fisket utenfor Tromsø
Mann fisker utenfor Tromsø

Guidet privat fisketur

Explore the Arctic

Du er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige fisketurer med en erfaren fiskeguide her i de fiskerike områdene utenfor Kvaløya.
Området er et verdensklasseområde velkjent for havfiske i århundrer. Så gjør deg klar for et ekte eventyr!

Vi tilbyr turer i ulike lengder og nivåer. Avhengig av din tidligere erfaring og dine ønsker, vil vi skreddersy en tur som er personlig for deg. 2023 er vår attende sesong med å organisere fisketurer i området, og vår kunnskap og erfaring er din garanti for en vellykket fiskeopplevelse.

Under vår 3-timers tur fisker vi i naturskjønne Kattfjord. Denne turen er perfekt for de som ønsker en avslappet prøve på fiske. Våre 5 og 8 timers turer er perfekte for de som leter etter et lengre fiskeeventyr ute på havet. Vi vil lære deg alt du trenger å vite, så ikke bekymre deg hvis dette er første gang du skal fiske. Vi vil også forberede fangsten for deg hvis du vil ha den med deg. Under turene opplever vi ofte nære møter med det lokale dyrelivet, som kan omfatte hval, sel, oter, havørn, lundefugl og mange andre arktiske fuglearter.

Området vårt er kjent for kveite-fiske. Hvert år fanges det kveiter her på over 100 kg. Grunntoppene holder stor torsk og sei året rundt. Det er sandplatåer som tilbyr fantastisk rødspette- og sandflyndrefiske. Området tilbyr også godt fiske etter steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Når du bestiller en pakke med flere turer vil det være en dedikert dedikert skipper for er gruppe. Da har dere muligheten til å justere starttid avhengig av vær og å flytte timer mellom dager. Vi anbefaler at hvis du for eksempel ønsker 5 dager med fiske så blir du i 7 dager og så tar vi turene de dagene det er best vær.

Priser angitt i NOK inkl MVA. Tillegg: Bensin ihht forbruk, vi foretar kortreservasjon før avgang.
Drivstofforbruk 1,5 liter/nautiske mil – 3 liter/nautiske mil avhengig av båt.
Estimert eksempel:
Fjordtur: ca 25-50 liter
Middels lang tur: ca 50-100 liter
Langtur åpent hav: ca 100-200 liter

Enkeltturer
3h 5 995 NOK + bensin
5h 7 995 NOK + bensin
8h 10 595 NOK + bensin
Enkeltturer kan bestilles maks. 7 dager på forhånd.

Marine resurser er ikke uendelige og det er regler for havfiske i Norge, som vi selvfølgelig følger og deler med deg under turen. I løpet av denne fisketur vil vi lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for å forbedre kvaliteten. Når det gjelder sårbare fiskearter, praktiserer vi catch and release, som for eksempel setter vi tilbake store kveiter.

Explore the Arctic er en 10,5 m lang Kloster Patrol utstyrt med 2×300 hk Yamaha-motorer. Explore the Arctic Jr er en 9,4 m lang Arronet 30 spt utstyrt med 2×150 hk Yamaha-motorer. Båtene er spesialbygd for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet.

Havfiske i Nord-Norge er krevende og utstyret må være av høy kvalitet. Alt utstyret er inkludert i turen, og vi bruker bare utstyr av høy kvalitet, hovedsaklig fra Shimano.

Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og hansker (ved behov).

Hvis du ønsker fileterer vi fisken for deg, vakuumpakker den og merker pakkene med fiskeart og fangstdato. Vi fryser den så ned i en isoporboks for å ta med hjem og dele med familie og venner. La oss gjøre jobben og du kan slappe av når vi kommer i land.

2000 NOK / 18 kg. filet inkl. vakuumposer, etiketter og isoporboks.
100 NOK / kg filet inkl. vakuumposer og etiketter.

Klikk her for mer informasjon om turene

Inkludert: Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.
Ta med deg: mat om ønskelig
Antall deltakere: Maks. 6 personer
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: 10:00 Lauklines Kystferie (Vasstrandveien 580, 9108 Kvaløya). Kontakt oss hvis du foretrekker en annen starttid.
Varighet: 3-8 timer eller lengre om ønskelig
Adresse: Vasstrandveien 580, 9108 Kvaløysletta
Phone: +47948 60 941
E-post: