Man fishing with the sun in the background
Man holding a big cod
A halibut on the hook, coming up from the sea
Man holding a large cod
Man holding a cat fish
Man holding a redfish
Person holding a fish
Person holding a fish
Guided fishing 8 hours - private trip
Guided fishing 8 hours - private trip

Guidet havfisketur 8 timer - privat tur

Explore The Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Du er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige havfisketurer med erfaren fiskeguide her i de fiskerike områdene på yttersia av Kvaløya.
Området på yttersia av Kvaløya er kjent for sitt fantastiske havfiske.
2021 er vår sekstende sesong med fisketurer i området, og vår kunnskap og erfaring er din garanti for en vellykket fiskeopplevelse.

Hvert år fanges det kveiter her på over 100 kg. Grunntoppene holder stor torsk og sei året rundt. Det er sandplatåer som tilbyr fantastisk rødspette- og sandflyndrefiske. Området tilbyr også godt fiske etter steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Under fisketuren vil vi lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for best mulig kvalitet. Vi følger minimums- og maksimumsstørrelser, og når det gjelder sårbare arter, utøver vi catch and release, som et eksempel, slipper vi store kveiter.

Før vi starter turen, diskuterer vi hvilke fiskearter du vil målrette deg mot. Noen grupper jakter bare «rekordfisken», mens andre velger at målrette fisket sitt for å fange så mange arter som mulig.

Havfiske i Nord-Norge er krevende og utstyret må være i toppklasse. Alt utstyret er inkludert, og vi bruker bare high end utstyr, hovedsakelig fra Shimano.

Under turene opplever vi ofte nære møter med det lokale dyrelivet, som kan omfatte hval, sel, oter, havørn, lundefugl og mange andre arktiske fuglearter.

Når du bestiller kan du velge mellom to forskjellige båter. Explore the Arctic er en 10,5 m lang Kloster Patrol utstyrt med to 300 hk yamaha motorer. Explore the Arctic Jr er en 7,3 m lang Arronet 23,5 cc utstyrt med en 150 hk yamaha motor. Båtene er spesialbygd for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. De har walkarounddekk og oppvarmet styrhus med sitteplasser og topp moderne elektronikk. For mer informasjon om båtene, se: https://explorethearctic.no/nb/bater/

Praktisk informasjon:

Vi kjører turer 1/5 - 15/9.
Båt Explore the Arctic Jr (maximum 3 personer): 12 495,-
Båt Explore the Arctic (maximum 6 personer): 15 495,-
Transport Tromsø-Lauklines-Tromsø 2600,–

Avgangstid og sted: Oppmøte på Lauklines Kystferie 10:00 (Vasstrandveien 580, 9108 Kvaløya). Kontakt oss hvis du foretrekker en annen starttid.
Inkludert: Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.
Ta med deg: Eventuellt matpakke
Varighet: 8 timer
Antall deltakere: Max 3/6
Vanskelighetsgrad: Lett

Ved bestilling husk at velge om du ønsker transfer fra Tromsø.

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i bookingkalenderen, kan du kontakte oss på telefon 948 60 941 eller [email protected]
Phone: +47948 60 941
Email: