Girl fishing, mountains in the background
Person holding a halibut
Three persons on deck, one of them holding a fish he has cought
Boy holding a catfish
Man holding a cod
People fishing with rods
Person holding a fish
Two persons holding a cod
Charter boat fishing 3 hours - private trip
Charter boat fishing 3 hours - private trip

Guidet havfisketur 3 timer - privat tur

Explore The Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Velkommen på fisketur i den spektakulære Kattfjorden på yttersia av Kvaløya. Denne turen er perfekt for familier og venner som vil prøve på havfiske.
Under vår 3 timers tur fisker vi i naturskjønne Kattfjorden på yttersia av Kvaløya. Denne turen er perfekt for de som ønsker prøve på havfiske. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før. 2021 er vår sekstende sesong med fisketurer i området, og vår kunnskap og erfaring er din garanti for en vellykket fiskeopplevelse.

Området vårt er kjent for kveite fisket. Hvert år fanges det kveiter her på over 100 kg. Grunntoppene holder stor torsk og sei året rundt. Det er sandplatåer som tilbyr fantastisk rødspette- og sandflyndrefiske. Området tilbyr også godt fiske etter steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Under fisketuren vil vi også lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for best mulig kvalitet. Vi følger minimums- og maksimumsstørrelser, og når det gjelder sårbare arter, utøver vi catch and release, som et eksempel, slipper vi store kveiter.

Under turene opplever vi ofte nære møter med det lokale dyrelivet, som kan omfatte hval, sel, oter, havørn, lundefugl og mange andre arktiske fuglearter.

Når du bestiller kan du velge mellom to forskjellige båter. Explore the Arctic er en 10,5 m lang Kloster Patrol utstyrt med to 300 hk yamaha motorer. Explore the Arctic Jr er en 7,3 m lang Arronet 23,5 cc utstyrt med en 150 hk yamaha motor. Båtene er spesialbygd for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. De har walkarounddekk og oppvarmet styrhus med sitteplasser og topp moderne elektronikk. For mer informasjon om båtene, se: https://explorethearctic.no/nb/bater/

Praktisk informasjon:

Vi kjører turer 1/5 - 15/9.
Båt Explore the Arctic Jr (maximum 3 personer): 8 495,-
Båt Explore the Arctic (maximum 6 personer): 10 495,-
Transport Tromsø-Lauklines-Tromsø 2600,–

Avgangstid og sted: Oppmøte på Lauklines Kystferie 10:00 (Vasstrandveien 580, 9108 Kvaløya).
Kontakt oss hvis du foretrekker en annen starttid.
Inkludert: Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.
Ta med deg: Eventuellt matpakke
Varighet: 3 timer
Antall deltakere: Max 3/6
Vanskelighetsgrad: Lett

Ved bestilling husk at velge om du ønsker transfer fra Tromsø.

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i reservasjonskalenderen, kontakt oss på +47 948 60 941 eller [email protected]
Phone: +47948 60 941
Email: