kayakk in a fjord
two people kayakking
photo taken from a kayak showing another kayakk
yellow kayakk
yello kayakk summer evening
Pukka Travels outlet showing seating area

Grunnkurs i Havkajakk

Pukka Travels

Denne turen er utført av Pukka Travels. Gli lydlyst gjennom krystallklart fjordvann, kjenn den friske brisen fra havet med gode sjanser å se på de majestetiske ørn fra kajakken. Høres det fristende ut?
Nord-Norge er et paradis for kajakkpadling, med fantastisk arktisk natur og dyreliv uansett hvor du snur deg.

Uavhengig av tidligere erfaringer eller fysisk form, så tar det normalt sett ikke så lang tid å komme igang med kajakkpadling. Men som alltid krever god sikkerhet på vannet noe trening og kunnskap. Derfor går dette kurset gjennom all teori og praktisk trening som du trenger for å holde deg trygg på vannet. I tillegg til en ergonomisk og effektiv padleteknikk, og ferdigheter som å komme inn og ut av en kajakk, vil du lære å gjøre selv- og assistert redning hvis kajakken velter. Når du er ferdig med dette kurset vil du bli sertifisert med første nivå våttkort fra Norges Padleforbund. Første nivå våttkort sertifisering gir deg tilgang til mange andre kajakkeventyr og utleie fra Pukka og andre operatører langs den norske kysten.

Vi møter opp på Pukka Basecamp i Tromsø sentrum, og herfra flytter vi oss til havet for praktisk vanntrening. De fleste praktiske delene av kursene holdes på Sommarøy. Områdene der vi padler er ofte besøkt for sightseeing, seilturer, fisking og annen vannsport, og kurset er også en fin naturopplevelse i seg selv. Fjordene rundt Tromsø er hjem til store stimer med fisk, sjøfugler, niser og trekkhvaler som kommer for å spise under vinteren. Vi gleder oss til å få deg nært vannet gjennom denne fantastiske aktiviteten!

Inkludert: Sertifisert instruktør, kajakk og utstyr av høy kvalitet, kaffe, lett lunsj.

Ta med deg: Da vi tilbringer mye tid i kaldt vann, anbefaler vi deg å kle deg i dobbelt lag med ullundertøy, sportsklær som puster på toppen og tykkere ull i kalde dager. Vi anbefaler også varme sokker og en varmende jakke å ha på stranden. Hvis du bruker briller, må du ta med en streng som holder dem på plass slik at du ikke mister dem under aktiviteten.

Antall deltakere: 2 - 4

Vanskelighetsgrad: Moderat

Avgangstid og sted: Kirkegata 1, 9008 Tromsø kl. 09:00

Varighet: 2 dager (9 timer per dag)

Kontaktinfo leverandør: tel: +47 99 37 1010 / [email protected]pukkatravels.com.
Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: