Fjordtur, ørn, oter fra bilen - med eller uten kamera

Fjordtur, ørn, oter fra bilen - med eller uten kamera

Marianne’s Heaven on Earth Aurora Chaser Tours

Denne turen utføres av Marianne's Heaven on Earth Aurora Chaser Tours. Jeg er Marianne og jeg og min guide er profesjonelle fotografere. Vi er spesialister på naturlig lite lys fotografering og annen fotografering inkludert flora og fauna.
Jeg er opprinnelig fra Tromvik, en liten fiskerlandsby vest for Tromsø. Min familie og jeg har bodd og arbeidet i dette området, siden tidlig på 1700-tallet. Vi vil gjerne dele med deg dette vakre landskapet vi bor i som vi kaller «himmelen på jorden». Kom og bli med oss i våres egen Edens hage.

Se fjorder og landskap på våres måte; langt borte fra de vanlige turiststier. Hør eventyr om troll, og hvordan de blir til stein. Besøk min bestefars hjem og lytt til de gamle historiene om dette området. Nyt en avslappende foto tur eller bare beundre den flotte landskapet som er her. Kanskje vil du få et glimt av en ørn, en knølhval eller spekkhugger (bare i sesongen). Det er et rikt dyreliv rundt disse øyene.

Området vi besøker er min hage, min himmelen. Det spektakulære landskapet ,med høye fjell, dype fjorder og naturskjønne turstier tar pusten fra deg. Du blir målløs.
Du trenger ikke lete lenger etter en tur. Du vil ikke bli skuffet.
Vi har sterkt lokal kunnskap og erfaring.
Pro eller semi pro kamerautleie på forespørsel: NOK 800

Er du allergisk mot hunder? Vennligst gi oss beskjed på forhånd.

Inkludert: Guide, transport, varm drikke, varmedress, støvler, lue, hanske, brodder, hand og fotvarmere, fotostativ, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 4 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 09:20 utenfor Smørtorget kafé, Fredrik Langes gate 9

Barn på forespørsel.
Ta kontakt hvis du har spesielle behov, vi ordner det meste.

Phone: +47971 73 074
E-post: