Reindeer in sunset
Islands outside of Tromsø
Reindeer
Boats outside Kvaløya
stone aged carvings
sun peeping over an island
red sky and snow capped mountains

Fjord tur i minibuss

Aurora Borealis

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Bli med oss på en vindunderlig tur med minibuss i spektakulære omgivelser på Kvaløya utenfor Tromsø.
Kvaløya er 5 største øy i Norge. På denne spennende natur og foto safarien, besøker vi berømte Ersfjord, Kattfjordeidet, Sommarøy, Hillesøy og mye av øyas ytre kyst.

En kunnskapsrik lokal guide tar dere på en tur med fokus på natur og dyreliv. Et av mange høydepunkter er mulighheten til å ta mange flotte bilder i et variert landskap med hav og fjell. Er vi heldig kan vi se havørn og mange andre fugler. Vi tar alltid hensyn til lokalmiljøet og naturen på våre turer. Bilder fra guiden vil bli sendt til alle deltakerne via dropbox link på epost.

Inkludert: Transport, guiding på engelsk/norsk, varm drikke, sjokolade, en varm termisk dress (om vinteren) og gratis høyoppløselige bilder fra guiden via dropbox.
Ta med deg: Klær etter værforhold
Avgangstid og sted: 11:00 inne i/utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, i sentrum av Tromsø (Vær oppmerksom på at før turen kan gjester vente inne i butikken og bruke toalettfasilitetene)
Varighet: 4,5 timer
Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Phone: 47 957 21 007
Email: