Hiking on Hillesøy
View towards Sommarøy and Hillesøy
two people hiking up the hill on Hillesøy
one person hiking down the hill
Hiking on Hillesøy
Hiking on Hillesøy

Fjelltur på Hillesøy

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. Hvem visste at du kunne finne rivieraen over polarsirkelen? Men den er der hvis du vet hvor du skal lete: omtrent en time utenfor Tromsø finner du øya Hillesøy.
Som mange av øyene i Sommarøy-området har Hillesøy bortgjemte hvite strender og turkis grunt vann som ligger ved foten av pittoreske fjell. Bli med oss på en fottur opp bakken for å utforske dette unike området fra hav til topp.

Turen går fra sentrum i Tromsø, hvor du blir hentet og tatt med på en naturskjønn kjøretur til Hillesøy, naboøya til Sommarøy. På veien tar vi et raskt stopp ved Hella, et populært historisk område langs kysten. Her får du en matpakke du kan ha med deg på vandringen.

Fra starten av vandringen på Hillesøy vil en guide vise deg veien til utsiktspunktet på toppen hvor du kan nyte den fantastiske utsikten. På forespørsel kan vi tilby å guide deg langs en mer utfordrende stigning med taustøttede stier på den brattere siden av fjellet. Fra toppen av Hillesøy kan du lokalisere naboøyene som Sommarøy, Senja og den kjente øya Håja (inspirasjonskilden for utformingen av Ishavskatedralen i Tromsø). Omgitt av disse utrolige utsiktene vil vi ta oss tid til å spise lunsj, slappe av og ta noen flotte landskapsbilder og portretter.

Når vi har kommet oss ned igjen, avhengig av tempo, kan det være litt ledig tid igjen til å utforske Sommarøy før vi tar bussen tilbake til Tromsø.

Oppmøtetid og sted: 10:45, Sjøgata 16, 9008 Tromsø
Avgangstid og sted: 11:00, Sjøgata 16, 9008 Tromsø.
Varighet: ca. 5,5 time

Inkludert: Busstransport tur/retur Tromsø-Sommarøy, guide, lunsj (sandwich).
Ta med deg: Tursko/fjellsko, regn/vindjakke (vær forberedt på alle typer vær).

Antall deltakere: 2 - 15
Vanskelighetsgrad: Medium (utfordrende terreng til tider)

When can I book it?

26 jun 2022
Fjelltur på Hillesøy 26 June 2022
27 jun 2022
Fjelltur på Hillesøy 27 June 2022
28 jun 2022
Fjelltur på Hillesøy 28 June 2022

Show 47 more occasions (of 62)

Address: Sjøgata 16, 9008 Tromsø
Email: