Fiske fra magiske Mikkelbostad
Utsikt
Fiske fra magiske Mikkelbostad

Fiske fra magiske Mikkelbostad

Dyrøy Holiday

Velkommen til opplevelsesrik fiskeferie på Mikkelbostad!
Mikkelbostad ligger helt i sørenden på innersiden av Dyrøya, i Dyrøy kommune, og har siden steinalderen vært en lun havn og et utgangspunkt for fiskerier til sjøs.
Her på Mikkelbostad er det mange muligheter for deg som ønsker ferie ved sjøen. Hos oss kan du slappe av i fredelige omgivelser, mens du fisker i sjøen, fra båt eller land. Her kan du nyte midtnattsola på stranda eller grille sommerbiffen på svabergene mens sjøfuglene holder deg med selskap.

Om du ønsker å strekke litt på beina kan du ta en fottur ut i den mangfoldige naturen på Dyrøya, langs en av de mange turstiene. Utsikten fra fjellet Dyrøygommen f.eks. er formidabel!
Ta turen innom i sommer, og slapp av mens du fisker stortorsken. Vi vet hvor du finner den!

Rundt Dyrøya er det mange muligheter for sjøfiske.
Med båt kan du dra rundt i Dyrøysundet, Faksfjorden, Solbergfjorden og Tranøyfjorden å fiske etter mange ulike fiskeslag. Her får du torsk, sei, uer, flyndre, kveite, brosme, lange og sild, enten du bruker stang, dorg eller juksa. Drar du ut til de gode fiskeplassene slik som Solberggrunnen, Medfjerdingen, Laggen, Klakken eller Klauvgrunnen er sjansene ekstra gode. Spør oss; vi vet hvor de gode fiskeplassene er!
Address: Mikkelbostadveien 357, 9311 Brøstadbotn
Email: