en spekkhogger
katamaran
hval safari
spekkhogger
hval
hval
innsiden av katamaranen
innsiden av katamaranen
spekkhogger
innsiden av katamaranen
katamaran

Fire dager hval safari

Arctic Cruise In Norway AS

Denne turen er utført av Arctic Cruise In Norway. Vi tilbyr våre gjester en unik og koselig hval- og nordlys opplevelse på vår spesielle tur, "The Best of The Best Experience".

Hvalsafari, Nordlys og fiskeopplevelser alt i en og samme pakke- utforsk den unike naturen og kom nærmere hvalene og spekkhoggere. Bli med på denne 4-dagers turen og utforsk den ville naturen, magiske fjell, vakre fjorder og den unike aurora borealis, og endelig se disse fantastiske dyrene, knølhval og spekkhoggere. Vår koselige katamaran Arctic Princess er superkomfortabel og perfekt for rolige dager med hval og enorme natur opplevelser. Arctic Princess er stille og forstyrrer ikke hvalene.

Mens du seiler opp til området, kan det være lurt å sitte på nettet foran den luksuriøse katamaranen og nyte naturen, bare en meter fra havet. Når dagslyset kommer opp, seiler vi til området og har hele dagen sammen med dyrene.

Når vi legger til kai for natten kan vi seile til en liten landsby eller legge til kai i de nærliggende fjordene, eller på Skjervøy.

Denne turen er for våre gjester som liker å komme seg bort fra byen og få det beste ut av det vi kan tilby relatert til havopplevelse. Det ville være en opplevelse en gang i livet, - minner som varer resten av livet ditt.

Hvis du liker å prøve å fiske og smake på fersk fisk til middag, - gjør vi det også. Dette området er det beste stedet å fiske.

Skipperen er alltid sammen med gjestene våre og sørger for at alle har det bra. Vi deler historier, lokal historie
mens du seiler. Du får også en ny skippervenn, og vi elsker våre nye venner fra hele verden. Vår Tripadvisor-tilbakemelding forteller at gjestene også elsker oss.

Inkludert: Frokost, lunsj, varm drikke, kald drikke, flytedress, varme klær, varm salong, og transport med båt.
Varighet: 4 dager
Minimum: 4-8 personer
Avgangstid og sted: 08:30 fra flytebryggen ved Scandic Ishavshotel
Adresse: Brinkvegen 41,
Phone: 4790549997
E-post: