Utsiden av Finnsnes Hotell
Inne på retrokafeen "Fruene på torget"
Hundesledekjøring
Utsikt mot midnattsol fra en fjelltopp
Enkeltrom Finnsnes Hotell
Dobbeltrom Finnsnes JHotell
Dobbeltseng Finnsnes Hotell

Finnsnes Hotell

Finnsnes Hotell er det perfekte utgangspunkt for å oppleve magiske Senja – Norges nest største øy. Kombiner en behagelig tilværelse på et hjemmekoselig hotell med herlige opplevelser på Senja.
“Perfect to visit Senja island”, gjest fra Frankrike, 2019, Booking.com.

Etter en deilig frokost på hotellet er du klar for en dag med Senja-eventyr. Velger du å kjøre egen bil, har vi parkering. Har du lyst til å sykle, kan vi bistå med sykkelutleie. Senja byr på fjellvandring, vakre fjorder og små, sjarmerende øysamfunn. Sammen med våre samarbeidspartnere tilrettelegger vi for dine eventyrlige opplevelser på Senja både sommer og vinter gjennom hundekjøring, randoski og truger.

Etter en dag med spennende aktiviteter på Senja kan du slappe av i hotellets badstue og nyte en god middag ved en av Finnsnes’ restauranter. Og hva med et kakestykke på den koselige retrokaféen «Fruene på Torget», som ligger vegg i vegg med hotellet? «Nydelige kaker og skikkelig fin stemning. Her kan du sitte lenge, bare for å se på og få med seg alle detaljene i innredningen. Love it!», en gjest fra Gøteborg, Tripadvisor.

Finnsnes Hotell ligger sentralt i Finnsnes sentrum, med to minutters gange til hurtigbåtkaia og Hurtigruten. Med bil er det 40 minutter fra Bardufoss lufthavn, som har flere avganger daglig fra Oslo, eller to timer fra Tromsø. Hotellet tilbyr parkering i bakgården. Alle våre 57 rom har kjøleskap, tv, hårføner og gratis Wi-Fi.

Velkommen til oss!

«Kommer helt klart tilbake. Flotte rom, hyggelig betjening, reint og god frokost. Nært alt», Norsk gjest, 2020, Booking.com

“Very comfortable no nonsense hotel. The location in the town center is excellent. The room was spacious and comfortable. Breakfast was excellent and started early.”en gjest fra Nederland, 2020, Booking.com
Adresse: Torggata 15, 9305 Finnsnes
Phone: +47778 70 777
E-post: