Personer som sykler vintertid i Tromsø
Personer som sykler vintertid i Tromsø
Person som sykler blant trær om vinteren
Personer nyter utsikten på sykkeltur i Tromsø om vinteren
En fatbike på nært hold om vinteren

Fatbiking i Tromsø

Tromsø Outdoor

Denne turen utføres av Tromsø Outdoor, og er en tur for alle årstider. Om vinteren tar vi deg med på et skumringseventyr - vi sykler med sykkellys og hodelykt kl. 13:00. Om sommeren starter vi kl. 10:00 slik at du får den perfekte aktive starten på dagen. En aktiv tur i Tromsdalen på E-fatbike er en super måte å nyte den lokale naturen mens du besøker Tromsø.
Om sommeren følger vi de lokale sykkelveiene, som er en blanding av jord og grus. Følger du med oss på vinterturen, sykler vi på kompakte, preparerte snøløyper tilrettelagt spesielt for sykkel. Dette e-sykkeleventyret passer for personer med moderat kondisjon som har noe erfaring med sykling fra før. Hver tur er skreddersydd for gruppens kondisjonsnivå, erfaring og aktuelle værforhold.

Ved oppmøte vil guiden hjelpe deg med å sette opp sykkelen din. Du får hjelp til hvordan e-sykkelen fungerer, og vi gir deg tips på god sykkelteknikk. Så begynner reisen som følger et nettverk av stier som tar oss dypere inn i dalen og vi legger byen bak oss. Med skogkledde fjell på hver side av dalen og høye topper i det fjerne, er det som å gå inn i en annen verden.

I løpet av turen vil guiden vår fortelle deg om den lokale naturen, kulturen og hvordan livet er over polarsirkelen. Halvveis under turen tar vi en pause hvor du får noe varmt å drikke og noe søtt å spise (inkludert).

Avgangstid og sted november - mars:
Kl. 13:00 utenfor Radisson Blu Hotel
Avgangstid og sted april – oktober:
Kl. 10:00 utenfor Radisson Blu Hotel
Varighet: 3 timer

Antall deltakere: 2-6 gjester
Minimumsalder: 12 år
Minimum høyde: 150 cm.
Vanskelighetsgrad: Middels

Inkludert: E-fatbike, hjelm, hansker, varm drikker og bakverk, guide, frontlykter (hvis nødvendig)

Ta med deg: vind-/vanntette klær, ekstra genser, tur-/vinterstøvler, hansker og lue. Valgfritt: liten ryggsekk, solkrem, solbriller

Været i Nord-Norge kan skifte raskt og passende klær er nødvendig. I vinterhalvåret anbefales det å kle seg i lag – et basislag med ull, etterfulgt av en fleece og en vind- og vanntett jakke og bukse. Skiklær er et godt eksempel.

Om vinteren bør du derfor ha med deg: gode vinter- eller fjellstøvler og en tynn lue (til å ha under hjelmen), vindtette hansker og en buff eller skjerf. Det anbefales å ha en liten ryggsekk med varm jakke og ekstra vann på termos. Fra midten av februar og utover kan solen være overraskende sterk, spesielt på grunn av reflekterende snø. Vi anbefaler at du tar med deg solbriller og solkrem.

Vinterklær og støvler kan leies fra vårt utleiesenter. Gi beskjed før turen hvis du ønsker å leie klær eller støvler til turen.

Om sommeren bør du ha med deg: solbriller, solkrem, hansker, vind- og vanntette klær og støvler.

When can I book it?

20 may 2024
Fatbiking i Tromsø 20 May 2024
21 may 2024
Fatbiking i Tromsø 21 May 2024
22 may 2024
Fatbiking i Tromsø 22 May 2024

Show 196 more occasions (of 1068)

E-post: