Finnkroken på Reinøya
Finnkroken på Reinøya
Inne i gammelt hus på Finnkroken, Reinøya
Båten Hermes II
Finnkroken på Reinøya

Fantastiske Finnkroken på Reinøy

Hermes II

Heldagsutflukt med kysthistorie, bygdevandring og fine turmuligheter. Bli med oss på en reise tilbake i tid. Du går om bord i Hermes II, den nydelig restaurerte Skandfer-kutteren fra 1917, som setter kurs mot det gamle handelsstedet Finnkroken på Reinøy.
Denne turen utføres av Hermes II. Om bord får du høre båtens spennende historie, god tid til å nyte flott natur, bli kjent med båten og nyte stemningen både på og under dekk.

På denne turen er Finnkrokens historie i sentrum. Du får omvisning i hovedhuset fra 1802, i brygga og rundt om på gården. Bygdemuseet og kirken står også klare for besøk.

Her kan du også prioritere å gå i fine, lett tilgjengelige turløyper. Flotte utkikkspunkter ligger på rekke og rad, og «Badarhålla» er stedet for badenymfer som liker kalde bad i nydelige omgivelser. Og vil ungene springe mellom husene eller gå på oppdagelsesferd på egen hånd, er det fritt fram.

Inkludert er varm fiskekake i handa som vi serverer på turen til Finnkroken, mens det til returen er mulig å kjøpe Bacalao eller Pølser i brød. Varme drikker er inkludert, mens kalde drikker er å få kjøpt om bord.

Båten er registrert som serveringsbedrift med alle serverings- og skjenkeløyver. Medbrakt mat og drikke er derfor ikke mulig.

Inkludert: guide, varm drikke og fiskekake i handa
Ta med deg: klær etter vær. Husk på at det alltid er litt kaldere på sjøen

Avgangstid og sted: kl. 10:00 fra flytebrygga på Stortorget, utenfor Kystens Hus (oppmøte 10 minutter før avgang)
Varighet: 6,5 timer

Antall gjester: 2-35
Vanskelighetsgrad: lett

Lørdag 5. august og 2. september: Bygdevandring, cafe
Lørdag 2. desember (Julemarked)

Merk: Turen kan bli avlyst eller omberammet ved dårlig vær.
Phone: +47776 15 511
E-post: