Spekkhogger som hopper
Spekkhuggere
Halfinnen til en hval som dykker
Spekkhogger kommer opp av havet
En hval som snur seg
Spekkhugger og rosa himmel
Knølhvaler som spiser

Den ultimate hvalsafari RIB-tur

Arctic Explorers

Denne turen utføres av Arctic Explorers. Marinbiologene har historisk sett aldri sett så mange hvaler som de siste årene rundt Troms fylke. Sjøen "koker" i blant av hvaler i det rene vannet rundt båten.
Bli med på Arctic Explorer's hvalsafari for å se de mest fascinerende dyrene planeten, med en av verdens mest fantastiske kystlinjer som bakgrunn. Du kan til og med se Nordlys i verdensklasse på samme besøk til Tromsø.

Vår Hvalsafari går mellom tidlig november og slutten av januar. Vi søker etter hvaler i noen av våre vakreste fjorder, spiser god mat og nyter omgivelsene, mens hvalene ofte svømmer rett ved siden av oss.

Vi følger alle retningslinjer for hvalsafari, utarbeidet av firskere. Alle våre skippere har deltatt på hvalsafari-kurs for å lære hvordan man guider på hvalsafari, på team med hvalen.

Du er velkommen til å bli med på vår helt nye RIB-båt for å se etter disse store dyrene. Det vil være i en liten og personlig gruppe som sammen kan oppleve det ville dyrelivet.

De siste sesongene var hvalene lokalisert på Skjervøy, og det er der vi har vår RIB båt, så lenge hvalene er der. Skjervøy er fire timers kjøring fra Tromsø, og vi må derfor starte kl. 05:30, og du er tilbake i Tromsø ca. kl. 17:30.

Minimumshøyden som kreves for å delta på denne turen er 140 cm.

Inkludert: guide, transport til RIB-båten (ca. 4 timer hver vei), baguette, flytedress, støvler, lue, balaclava, votter, ski-briller
Ta med deg: varme klær til å ha under flytedressen
Varighet: ca. 12 timer
Antall deltakere: 2-12 (flere på buss for transport)
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 05:30 utenfor Scandic Ishavshotel. Busstransporten kjøres av Best Arctic
Phone: +47414 42 247
E-post: