CBIS 6850120

Dagsretreat på Tussevollen | Natur, Meditasjon & Yoga, Vegetarmat

Tromsø meditasjon og Yoga

I disse mørketider trenger vi alle litt ekstra varme, litt tid til oss selv. Til å puste, til å lande. Til å bare få være.
Velkommen til dagsretreat på Tussevollen! Vi møtes kl. 12:00 på Vågnes, en drøy halvtime nord for Tromsø på fastlandet. Så går vi derfra sammen en 20-minutters spasertur på skogsvei til hytta, Tussevollen.

Dagen begynner med kort intro & noen enkle pusteøvelser som vil hjelpe deg å slippe ned skuldrene. Etter en lett lunsj går vi en felles tur til Bakvannet, et vakkert vann som ligger ca 25 minutter gåtur fra hytta. Vi får også nyte utsikt over hav og store fjell. Her tar vi oss en 10-15 minutters stille stund i naturen (om værforholdene tillater det).

Når vi kommer tilbake til hytta med frisk luft i lungene, guider vår yogalærer Ruben deg gjennom en myk og behagelig yogaøkt som spesifikt tar sikte på å hjelpe deg med å roe ned i sinn og kropp.

Dette blir etterfulgt av dyp avspenning (yoga nidra), en veiledet liggende avspenningsøkt som gir mulighet for å gi slipp på alle bekymringer og stress - små som store. Ruben akkomponerer med bakgrunnsmusikk fra harmonium.

Etter avspenningen er det klart for meditasjon med musikk & mantra. Søstrene Janne & Linn leder økten med behagelige stemmer og en rekke ulike instrumenter.

Til slutt serverer vår eminente kokk Frank en smakfull hjemmelaget vegetarmiddag. Her kan vi også bli litt mer kjent med hverandre.

Kanskje tar du deg en liten kopp med varm te før vi følger deg ned til veien igjen. Du kommer hjem uthvilt men helt fulladet.

When can I book it?

13 dec 2020
Dagsretreat på Tussevollen | Natur, Meditasjon & Yoga, Vegetarmat 13 December 2020 - 12:00
Email: