Chasse aux Aurores Boréales- Nordlystur på Fransk
Chasse aux Aurores Boréales- Nordlystur på Fransk
Chasse aux Aurores Boréales- Nordlystur på Fransk

Chasse aux Aurores Boréales- Nordlystur på Fransk

Denne turen utføres av Northern Norway Travel. "More than just a chase" er vårt motto. Hos oss får du en fullverdig nordlys-opplevelse som du definitivt vil huske lenge.
Med en miljøvennlig filosofi, deilig lokal mat og erfarne guider og sjåfører vil vi ta deg med på en unik reise i nordlysets land!

Sammen med guiden går dere gjennom planen for kvelden og du får se på et kart hvor dere skal kjøre, og hvor det er størst sannsynlighet for å se nordlyset. Stemningen settes når dere ser en flott og lærerik film om Aurora Borealis, før du tar plass i minibussen og eventyret begynner.

Sett deg godt til rette og nyt polarnatten mens vertskapet leder dere i søket etter skyfri himmel. Vi vil finne den perfekte plassen for å sette opp leir der vi lager bål, drikker varm drikke og spiser et lett lokalt måltid tilberedt og tatt med fra en restaurant i byen. For å holde varmen har vi også med varmedresser du kan låne. For oss er miljøet viktig, og vi bruker kun miljøvennlige kopper, rørepinner av tre, bålpanne og plastfri emballasje for å være sikker på at de eneste fotavtrykkene vi etterlater oss er de i snøen.

Vi søker polarhimmelen etter nordlyset og prøver å fange det på bilder som vi vil dele med deg etter turen. Har du med eget kamera kan vi dele fotograferingstips og mulighet for å låne fotostativ for å få det perfekte bildet. Skulle været endre seg eller nordlyset være vanskelig å se, kan det være vi må bryte leir og fortsette jakten en annen plass. Vi vil returnere til Tromsø sentrum rundt kl. 01:30, avhengig av kjøreavstand.

Inkludert: kl. 18:30 fra Northern Norway Travel sitt lokale på Tromsø Havn Prostneset, første etasje. Levering tilbake til hotellet ditt i sentrum, transport i minibuss med WiFi, kunnskapsrik sjåfør og engelsktalende guide, video om nordlyset, varmedresser og bål, varm drikke, småsnacks som kjeks eller lignende, wrap med lokale ingredienser, fotograf, digitale bilder inkl nordlys/vinter portrett innen 48 timer

Ta med deg: varme klær, lue, votter, varme sko, fotoapparat, og pass i fall vi drar til Finland

**Vi krever minimum 4 passasjerer på denne turen**

Antall deltakere: 4-12
Vanskelighetsgrad: Lett
Varighet: 6-8 timer

Avgangstid- og sted: kl. 19:00 fra Northern Norway Travel sitt lokale på Tromsø Havn Prostneset, første etasje. Levering tilbake til hotellet ditt i sentrum. Hvis du bor på en AirBnB eller annen privat innkvartering, må du velge et av hotellene i sentrum for levering.