breen fotturer

Northern Norway Travel

På denne turen tar vi deg med på en minneverdig tur over en vakker isbre i Lyngen-Alpene!
Vi starter reisen tidlig om morgenen når vi henter deg fra hotellet ditt og har en naturskjønn kjøretur (ca. 1 time og 45 minutter) til Lyngen-Alpene.

Vår sertifiserte guide vil gi en detaljert orientering om turen før start.

Denne turen er vurdert som moderat, noe som betyr at du vil gå i humpete, ujevnt terreng og trenger å kunne gå rundt 6 km (2-3 timers gange) mens du får 500 loddrette meter til en vakker innsjø hvor vi vil ta en pause med lunsj .

Etter å ha ladet batteriene, vil guiden vår forberede deg på isbreeturen! Du gir utstyr med sele, stegjern, isøks og hjelm. Før guiden går på breen, vil guiden feste alle til et tau. Ledet av vår trente isbreguide vil du gå på denne eldgamle ismassen, passere spennende sprekker, blå synkehull og ulendte isrygger.

Du vil ha fotostopp underveis, og guiden forteller deg alt om geologien i området og selve isbreen, for eksempel når og hvordan det ble dannet, samt andre interessante fakta. Isbreen går rundt 2 timer. Tilstanden på isen kan være blå is, eller is med snø på overflaten (dette avhenger av mengden snø vi får om vinteren).

Etter at du har fylt både øynene og kameraet med denne naturlige skjønnheten, vil du gå tilbake til startpunktet som tar omtrent 2 timer.

Inkludert: Henting og avhenting av hotellet, naturskjønn biltur til Lyngen-Alpene, sertifisert guide, lunsj, ryggsekk av høy kvalitet til bruk på turen, sitteunderlag, turstenger, breutstyr - sele, stegjern, isøks og hjelm, digitale bilder av turen innen 24 timer

Ta med deg: vann / drikke, energisnacks, gode tursko med ankelstøtte, vind- / vanntett jakke, vind- / vanntett bukse,
lett genser, hansker, lue, solbriller, solbeskyttelse

** Vi krever minimum 4 passasjerer på denne turen **

Varighet: 11-13 timer (transfer 1 time og 45min)

Vanskelighetsnivå: Middels, vanskelig
Antall deltakere: 4-6
Avgangstid og sted: Vær klar i lobbyen på hotellet ditt klokka 07.45 (07:45). Vi henter deg mellom 07.45 og 07.00 og 08.00.
Hent fra utsiden av hotellet ditt i sentrum. Hvis du bor på en AirBnB eller annen privat innkvartering, må du velge et av hotellene i sentrum for henting.
Address: Samuel Arnesens Gate 5, 9008 Tromsø
Phone: 4766111
Email: