gjester på camp som ser på nordlyset som danser over fjellene

Aurora Safari Camps

Best Arctic

Bli med på en lokal, bærekraftig og sosial nordlyssafari til våre Aurora Safari Camps.
Denne turen utføres av Best Arctic.

Vi har private og trygge camper plassert i ulike områder for å dekke ulike værregimer. På hver camp er det en lokal vert, varme tilfluktsrom (lavvo eller annen bygning), toalett, varme vinterdresser, kamerastativ, benker utenfor samt bål (væravhengig).

Systemet med camper er unikt for Best Arctic. Basert på vår erfaring, den mest oppdaterte værmeldingen og vindretning, velger vi den campen med de beste sjansene for klar himmel og derfor også de største sjansene for å oppleve nordlyset. Hvis været forandrer seg og skyene trekker inn, sjekker vi med vårt nettverk om det vil være bedre å flytte til et annet sted. Og hvis så, spiser og drikker vi ferdig før avreise for å lete etter klar himmel et annet sted. I slike tilfeller vil vi ferdes langs veiene i søket etter klarvær. Vårt fokus på denne turen er alltid å vise deg nordlyset!

Sesong: Daglig fra 21.oktober til 20.mars.

Ta med: Varme klær og vintersko, lue, skjerf og votter.

Inkludert: En kunnskapsrik og dedikert nordlysguide, transport i komfortabel buss med toalett ombord, vakker og informativ nordlysvideo vist på bussen, varm sjokolade, kaffe, te og lefse, varmt måltid (enten fisk/kjøtt avhengig av campen, vegetar må bookes i forkant og senest 16:00 samme dag som turen).

Tilgang til bilder fra turen via vår hjemmeside (velg "YOUR PHOTOS" på menybaren). Circa 20 varme kjeledresser for bruk under opphold på basestasjonen og ca. 10 kamerastativ til bruk under oppholdet på basestasjonen.

Varighet: 5-7 timer
Antall gjester: 2-45
Nivå: Lett. Passer for barn fra 4 år. Ikke tilpasset for rullestol.

Oppmøtetid og sted: kl. 18.15 på Radisson Blu Hotel
NB Vennligst sjekk inn ved vår salgsskranke på Radisson BLU hotel.

When can I book it?

02 oct 2023
Aurora Safari Camps 02 October 2023
03 oct 2023
Aurora Safari Camps 03 October 2023
04 oct 2023
Aurora Safari Camps 04 October 2023

Show 96 more occasions (of 184)

Adresse: Sjøgata 7, , 9259 Tromsø
E-post: