Båten i sjøen
Reinsdyr som ligger ned

Arktisk Fjord- Dyrelivsafari Med Bil

Legendary Adventure

Opplev nordnorsk natur, dyreliv og lokal historie.

En fjord- og dyresafari på Kvaløya og Sommerøy er en fantastisk måte å utforske den unike naturen i regionen, og på samme tid observere det mangfoldige dyrelivet som utfolder seg her. Kvaløya er en øy som ligger rett utenfor Tromsø, og Sommarøy er et idyllisk fiskevær som ligger på yttersiden av Kvaløya.

Her er noe av det du kan forvente av en slik tur:

 

Naturskjønne perler

Under turen langs kysten kan du nyte synet av majestetiske fjorder, snødekte fjell og uberørte strender. Landskapet er slående vakkert, og det vil være flere muligheter til å stoppe underveis slik at du kan beundre utsikten.


Nydelig kaffe

Første stopp er Bryggejentene.

Bryggejentene er en sjarmerende kafé og butikk som ligger på en gammel brygge i en bygning fra 1900-tallet. Tidligere ble dette stedet brukt som oppdrettsanlegg. I 2010 ble Bryggejentene etablert og har siden vært et populært sted for både lokale og tilreisende. Her kan du unne deg nydelig lokalbrent kaffe fra Strøm Eriksen.


Arktisk dyreliv

Kvaløya og områdene rundt huser en rekke dyrearter. Her kan du blant annet oppleve å se reinsdyr, elg og fjellrev som streifer rundt. Er du heldig kan du i tillegg få øye på hvaler, herunder spekkhoggere og knølhvaler som svømmer gjennom fjordene.


Fugletitting

Regionen er et himmelrike for fugleentusiaster. Se blant annet etter havørnen som svever over fjordene, eller lundefugl, lomvi og skarv som hekker langs kysten. Klippene på Sommarøy er spesielt kjent for sitt pulserende fugleliv.

 

Opplev smaken av Arktis

Opplev de nydelige smakene i den arktiske maten på Sommarøy Arctic Hotel, hvor vi spiser lunsj sammen. Denne fantastiske restauranten tilbyr en unik mulighet til å teste ut de varierte smakene den arktiske regionen har å by på. Det uberørte landskapet og rike naturressurserne gir et perfekt utgangspunkt for en kulinarisk opplevelse.

 

Kulturell opplevelse

I tillegg til den utrolige naturen, kan du også utforske den lokale kulturen i regionen. Besøk små fiskevær, møt lokalbefolkningen og lær om deres livsstil. Du kan til og med få sjansen til å smake på nydelig delikatesser av sjømat. Alt i alt lover en arktisk fjord- og dyresafari på Kvaløya og Sommarøy et eventyr fylt med fantastisk utsikt, nærhet til naturen, fasinerende dyreliv og lokale perler.


Inkludert: Guide, transport, lunsj og varm drikke.

Ta med deg: 

Antall deltakere:1 – 7

Vanskelighetsgrad: Veldig Lett

Avgangstid og sted: Kl 10:00 Clarion Hotel The Edge

Varighet: 5-6 timer

When can I book it?

23 feb 2024
Arktisk Fjord- Dyrelivsafari Med Bil 23 February 2024 - 10:00
24 feb 2024
Arktisk Fjord- Dyrelivsafari Med Bil 24 February 2024 - 10:00
25 feb 2024
Arktisk Fjord- Dyrelivsafari Med Bil 25 February 2024 - 10:00

Show 32 more occasions (of 37)

Adresse: Clarion The Edge, 9008 Tromsø
Phone: +47951 91 513
E-post: