puffins on the rocks
smiling man on board the boat
passengers on the RIB boat
boat going under Tromsø bridge
Sørfugløya
rainbow on the coast
binoculars on bird watching book
seagull standing on rock

Arktis fugletitting med RIB

Pukka Travels

Denne turen er utført av Pukka Travels. Den arktiske sommeren er full av liv, og den beste måten å utforske på er å bli med på en tur langs kysten.
Denne turen vil ta deg til en av Norges viktigste fugleøyer, ved naturreservatet på Sørfugløya, som ligger rundt en time med RIB fra Tromsø.

Vi møtes på Pukka basecamp der din skipper og guide vil ta vare på deg. Etter et par minutters gange til havnen, så går vi ombord på RIB`en og turen starter. Det er en spennende og herlig følelse å fly over vannet i en hastighet på opp til 45 knop! Under turen vil du lære mer om naturen i området og du vil se noen flotte utsikter. Høye fjelltopper reiser seg majestetisk fra havet, og vi kjører forbi flere øyer i regionen mens vi er på vei mot målet vårt. Dyrelivet i havet er levende og dersom du er på vakt kan du være heldig å se sel, ørn og til og med niser underveis. Etter rundt en times tid når vi Sørfugløya der vi ankrer opp for fugletitting. Du vil ha førsteklasses plass for å oppleve lundefugler, alker, lomvi, og andre fascinerende arter på nært hold. Vi observerer, lærer, tar bilder og suger til oss av miljøet rundt oss.

Etter en times tid med fugletitting drar vi tilbake mot Tromsø der du blir invitert til kaffe, te og noe søtt i loungen på Pukka basecamp - en fin avslutning på fugletittingen.

Inkludert: Sertifisert skipper, varm flytedrakt, briller og vanntette sko, kaffe te og kake.

Ta med deg: Varme klær (vi tilbyr også kjeledresser).

Antall deltakere: 2 - 12

Vanskelighetsgrad: Enkel

Avgangstid og sted: Kirkegata 1, 9008 Tromsø kl. 8:00 & kl. 12:00.

Varighet: 3.5 timer

Kontaktinformasjon leverandør: +47 99371010 / [email protected]
Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: