Seilkatamaran på havet
Mann som ser igjennom kikkert
Mann som tar bilde av fjell
person som slapper av på dekk med utsikt til snødekte fjell
seilbåten sett ovenfra, klart hav
Mann som seiler, fjell og hav i bakgrunnen
Mann som nyter utsikt fra dekk, hav og fell i bakgrunnen
fra dekk
Arctic summer sail safari

Arctic summer sail safari

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Seil gjennom fjordene rundt Tromsø mens du lærer om det arktiske dyrelivet. Nyt solen, opplev marinelivet på nært hold, lær enkle seiltips av skipperen og få servert en hjemmelaget fiskesuppe - laget av dagens fangst.
Fjordene i Arktis er levende, og vi ønsker å gi deg en dag der du kan utforske fra havet. Det er så mye liv i fjordene på sommertiden når sjøfugler, øgler, sel og stor fisk samles for å spise og for å overleve i det tøffe klimaet.

Et cruise på de arktiske fjordene kan ta pusten fra deg, og om sommeren kommer en mengde havdyr inn i fjordene for å fete seg opp og nyte det evigvarende sollyset. Vår lidenskap ligger i å skape en episk dag ute på havet for de som ønsker å oppleve en utsikt man ikke kan glemme, prøve fiskelykken og seiling samt oppleve dyrene i deres naturlige hjem.

Ta med familie eller venner, og la oss være ditt vertskap for en dag med seiling på de norske fjordene. Enten du ønsker å feire en bursdag, utforske fiskeplasser eller heise seil og nyte den arktiske sommervinden, er vi her for la drømmene dine komme til live!

Skipperen din vil lage en velsmakende fiskesuppe av den fisken du fanger. Lunsjen blir ikke ferskere enn det.

Inkludert:
Sertifisert skipper
Redningsvest
Fiskeutstyr
Fiskesuppe laget av dagens fangst
Varm drikke
Kikkert

Tid: 12.00-15.30
Sesong: 1. juni - 31. august
Pris voksen: 1250 NOK
Minimum ant. deltakere: 4
Adresse: Kirkegata, 9008 Tromsø
E-post: