Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari
Arctic Sail Safari

Arctic Sail Safari

Pukka Travels

Denne turen er utført av Pukka Travels. Seil gjennom fjordene rundt Tromsø mens du lærer om det arktiske dyrelivet.
Nyt frisk luft, opplev marinelivet på nært hold, prøv fisking, lær enkle seiltips av skipperen og få servert en hjemmelaget fiskesuppe - laget av dagens fangst.

Turen går fra Tromsø sentrum, fra havnen bak Scandic Ishavshotell og seilturen foregår i en komfortabel katamaran som tar opp til 12 gjester. Du har tilgang til kaffe, te og snacks. I tillegg har vi varme drakter som kan brukes ute om der er kjølig. Skipperen er tilgjengelig til å svare på dine spørsmål om Tromsø og vil også kunne lære deg noen enkle seiltips. Det yrer med liv i fjorden på vinteren og vi ser ofte niser, sel og ørn. Det blir satt av tid til å fiske og skipperen vil gi deg alt du trenger av fiskeutstyr. Etter fiske vil skipperen tilberede en fiskesuppe av dagens fangst som nytes på vei tilbake til sentrum.

På båten kan du sitte ute på dekk, eller inne i salongen. Vi har varme pledd, kjeledresser og skinn til å holde deg komfortabel selv når vi er ute på sjøen.

Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra Pukka Travels Basecamp, Kirkegata 1 i sentrum
Inkludert: Guide/Skipper, fiskeutstyr, fiskesuppe, flytedress, salong innendørs, varme pledd og skinn til å ha ute, kaffe, te, kakao
Ta med deg: varme klær etter værforhold
Varighet: 5 timer
Antall deltakere: 4-12
Vanskelighetsgrad: Lett


Adresse: Kirkegata 1, 9008 tromsø
Phone: +4799371010
E-post: