Arctic Morning Floating
Arctic Morning Floating

Arctic Morning Floating

Arctic Survival Tours

Flyt avsted med oss!
Bare en kort 25-minutters reise fra Tromsø ligger Arctic Survival Camp. Hopp ut i det arktiske havet, polstret i våre profesjonelle redningsdrakter, som sikrer at du både holder varmen mens du flyter som et dupp i sjøen. Om du ikke har prøvd dette før, kan vi love deg en uovertruffen opplevelse du ikke vil gå glipp av. Blant Tromsøs mange attraksjoner, er vi sikre på at dette er enav de du kommer til å huske.

Når du er ferdig i vannet, inviterer vi deg til å sitte sammen med oss rundt bålet med varm drikke og noe å spise, hvor du kan nyte en hyggelig stund sammen med våre guider og resten av reisefølget. Lengter du etter en pause fra hverdagens kjas og mas? Bli med oss ut på denne magiske opplevelsen, og motta ditt eget Arctic Ocean Floaters Club Certificate.Ikke gå glipp av denne muligheten, vi er helt sikre på at dette er en av de tingene man vil angre på at man ikke gjorde!

Inkludert: Redningsdrakt, varm drikke og snacks, Arctic Floaters Club Certificate, profesjonell guide, vakker arktisk natur.
Ta med deg: Varme klær.
Antall deltakere: 4 – 16
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted:
Tromsø sentrum, Søndre Tollbodgate 3. (Hentes utenfor bakinngangen til Kystens Hus, rett ved brygga)
09:20-09:30
Tromsø Lodge and Camping (Vi henter deg utenfor hovedbygningen.)
09:35-09:45
Varighet: 4 timer

Vennligst les våre vilkår og betingelser før bestilling.