All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip
All Inclusive Northern Lights trip

All inclusive nordlystur

Explore The Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Velkommen til å delta på vår all-inclusive Nordlystur og maksimer sjansene dine for å være vitne til dette spektakulære naturfenomenet.
Små grupper - store opplevelser
Under turen deler vi vår lidenskap for nordlyset og gir deg et unikt og uforglemmelig eventyr med et personlig preg. Det som skiller vår tur fra andre nordlysturer er at vi alltid er to lokale guider på hver tur. Ingenting kan slå lokal kunnskap når det gjelder å finne de beste stedene å oppleve nordlyset. Vinteren 2020/2021 kjører vi vår ellevte sesong med nordlys og vi er blant de mest erfarne nordlysguidene i Norge.

Spennende jakt
Ikke vær bekymret for været i Tromsø. Vi finner vanligvis gode forhold i de omkringliggende områdene med hjelp av værmeldinger og et bredt nettverk bestående av lokalbefolkning og andre guider, samt vår egen erfaring fra mange nordlyssesonger. Når været tillater det, velger vi ofte steder på kysten med sitt fantastiske fjordlandskap og dramatiske fjelltopper. Hvis det ser ut til å være skyet på kysten kjører vi normalt lenger øst, så værforholdene ofte er annerledes langs den finske og svenske grensen. Iblant krysser vi grensen til Finland, så ta med pass. Vi bryr oss ikke så mye om turens lengde, så lenge vi har sjansen til å finne klar himmel. Vår kunnskap om området og værforholdene, samt vår tålmodighet er noen av styrkene våre.

Dessverre er det noen kvelder hver sesong hvor hele området er dekket av skyer. Hvis vi overhodet ikke ser noen sjanse til å finne hull i skydekket, avlyser vi turen. Det er viktig for oss at vi har en god sjanse til å se nordlyset når vi tar turen. Hvis vi velger å avlyse turen, kan du velge å komme en annen dag eller få 100% refusjon. Vær tilgjengelig på telefon og e-post i tilfelle vi trenger å nå deg med oppdatert informasjon om din tur.

Om turene
Nordlysturen vår er spesielt utformet for deg som ønsker en skikkelig jakt, noe som ofte betyr at vi kjører lange avstander og kommer sent tilbake. Belønningen er en utmerket suksessrate for å finne klar himmel og oppleve det magiske nordlyset. Når turen starter går vi gjennom planen for kvelden og de siste værmeldingene. Etter det kjører vi mot det området vi forventer å ha de beste værforholdene. Når vi har funnet klar himmel, vil vi finne et naturskjønt sted. Når været tillater det, skifter vi ofte plass et par ganger om kvelden for å oppleve ulik bakgrunn. En middag med lokale spesialiteter blir servert rundt et varmende bål. Vi har alltid et vegansk alternativ for de som ønsker det. Under turen vil du lære om nordlyset, området, dets historie og dyreliv.

Sikkerhet og komfort
Vi har med oss vinterklær som holder deg varm hele turen, du er også alltid velkommen til å varme deg i bussen en stund. Vi kjører turene våre med en moderne, varm og romslig minibuss. For å holde deg trygg på snødekte veier bruker vi kun erfarne lokale sjåfører.

Foto
Vi tar profesjonelle bilder av våre gjester og nordlyset. Etter turen deler vi disse bildene med dere via Dropbox. Har du ditt eget kamera, lærer vi deg også hvordan du tar best mulig bilder. Fotostativ er et «must» når du fotograferer nordlys og dette er selvsagt inkludert.


Inkludert: To lokale guider, film om nordlyset, bål, middag, kaffe, te, varm sjokolade, varmedress, vinterstøvler, brodder, sokker, lue, votter, fot & håndvarmere, kamerastativ, hodelykt, bilder fra turen
Varighet: 6 - 10 timer
Antall deltagere: 4-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:30 fra Radisson Blu Hotel

Vi tilbyr også henting på Lauklines Kystferie (NOK 345,- per person).
Phone: +47948 60 941
Email: