En gruppe gjester på tur med RIB
En gruppe gjester på tur med RIB
Tromsdalen bader i sollys
Utsikt mot Ishavskatedralen og Fløya-fjellet
RIB båt på havet, Tromsø i bakgrunnen
RIB båt på vei å kjøre under Tromsøbrua
En gruppe gjester på tur med RIB
RIB båt ute på havet

4 timer privat Fjordtur med RIB

Pukka Travels

Denne turen er utført av Pukka Travels. Å utforske de arktiske fjordene er en fantastisk opplevelse som bør oppleves når du er så langt nord. Vi har designet denne morsomme, adrenalinfylte turen som også inneholder sightseeing og historie.
Det er mye å utforske utenfor Tromsø og dyrelivet i fjordene er noe helt spesielt. Denne guidede turen er en rimelig, rask og spennende måte å se fjordene på sammen med en av våre erfarne skippere.

Tromsø er kjent for sin vakre natur, yrende marine dyreliv og vakre fjorder utenfor byen. Det som ikke alle er klare over er at det er mange historiske punkter rundt Tromsøya. Her har mennesker levd og høstet av havet i over 10 000 år, og på denne turen kan du lære om vikinger og tidlig urbefolkning.

Denne turen er den perfekte kombinasjon av spenning og en kort intro til noen av de historiske hendelsene rundt Tromsø, i tillegg får du sjansen til å oppleve dyrelivet i fjordene på nært hold. Med RIB som transportmiddel får du med deg de mest interessante stedene på en effektiv måte, samtidig som du får oppleve spenningen av å kjøre i opp til 45 knop. Vi ser ofte dyreliv som sjø-ørn, niser eller sel. Muligheten til å oppleve dette, i kombinasjon med høy fart og guider som alltid gir 100% av seg selv har gjort denne opplevelsen til en favoritt blant våre gjester.

Før turen er det oppmøte på vår basecamp i Kirkegata 1 i Tromsø sentrum. Her vil din skipper og guide finne frem riktig utstyr og vi gjør oss klare for turen med varme drakter, briller, og sko. Vi desinfiserer utstyret før og etter hver tur. Under turen vil det bli tid til å ta bilder og stille spørsmål når vi stopper ved forskjellige områder. Du vil ha ditt eget sete og skap til å oppbevare personlige eiendeler i på turen.

Med din helse og sikkerhet i fokus, serverer vi ikke mat til denne opplevelsen. Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.

Nedenfor kan du se en liste med forslag for områder vi kan besøke. Før start vil skipperen din vil presentere potensielle ruter basert på dagens værforhold og sammen med skipper kan du ta en beslutning basert på vær & vind og humør for dagen. De foreslåtte destinasjonene er væravhengige, og det er kanskje ikke mulig å besøke alle destinasjoner på en tur. Listen bør leses som forslag og alternativer for inspirasjon.

TROMSØ - 4 Timer
Håkøya
Ryøya
Rystrømmen
Grindøya
Håkøybotn
Ramfjord
Kvalsundet
Tønsvika
Tromsø round trip
Gåsvær
Risøy
Vengsøy
Rebbenesøya
Sørfugløya
Sommerøya
Mulighet til å stoppe og gå iland ved noen av destinasjonene

Hva du kan forvente fra denne turen:
- Gøy kjøring, sightseeing og fart opp til 45 knop.
- Lær om urbefolkning og tidligere historiske hendelser i området
- Ta bilder og still spørsmål. Det er lagt opp til 4-6 stopp der guiden vil fortelle litt om stedet. Her får du sjansen til å stille spørsmål og ta bilder.
- Varme klær og alt sikkerhetsutstyr er selvfølgelig inkludert. Vi har også varme sko og briller for å sørge for at du er så komfortabel som mulig.

NB: Deltakere må være minimum 140 cm høy av sikkerhetsmessige årsaker.

Inkludert: Guide, redningsvest eller varm flytedress på kalde dager
Ta med deg: varme klær etter værforhold
Varighet: 4 timer (3 timers navigasjon)
Antall gjester: 2-12 (private grupper)
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstider og sted: kl. 09:00 fra Pukka Travels basecamp, Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: